Artikeln har lagts till.

Aclima Hunting Strumpor

Artikel nr.: 370020030388

Aclima Hunting Strumpor
350,00 kr

inkl. moms Frakt tillkommer.

Leveranstid ca 1-3 arbetsdagar.

Leveranstid ca 1-3 arbetsdagar.

Beskrivning
Hög jaktstrumpa i klifri merinoull som håller fötterna varma, torra och luktfria. Aclimas...mer
Produktinformation "Aclima Hunting Strumpor"

Hög jaktstrumpa i klifri merinoull som håller fötterna varma, torra och luktfria. Aclimas Hunting stumpor innerhåller merinoull med inslag av polyamid för ökad slitstyrka och passform. Merinoull är ett naturprodukt med isolerande och ventilerande egenskaper. Ullfibern är en snabb fukttransportör när du svettas och ullen har dessutom förmågan att värma även om den blir blöt.

De långa, tunna ullfibren ger en mjuk känsla mot huden och kliar inte som de betydligt kortare kraftigare ullfibren i vanlig ull. Merinoullen har naturligt odördämpande egenskaper och hämmar bakteriebildandet vilket innebär att du kan ha både strumpor och kläder i merinoull på dig flera gånger innan tvätt.

Merinoull
Merinoull är en naturprodukt med isolerande och ventilerande egenskaper. Ullfibern är en snabb fukttransportör när du svettas och ullen har dessutom förmågan att värma även om den blir blöt. Den långa, tunna ullfibern ger en mjuk känsla mot huden och kliar inte som de betydligt kortare kraftigare ullfibren i vanlig ull. Merinoullen har naturligt odördämpande egenskaper och hämmar bakteriebildandet vilket innebär att du kan ha både strumpor och kläder i merinoull på dig flera gånger innan tvätt.

Produktegenskaper
  • Lämplig för: Damer Herrar
  • Material: 81% Merinoull, 17% Polyamid, 2% Elastan.
Andra har också beställt
Senast betraktad