Artikeln har lagts till.

Aclima Warmwool Underställströja Herr

Artikel nr.: 370116009006

Aclima Warmwool Underställströja Herr
695,00 kr

inkl. moms Frakt tillkommer.

Leveranstid ca 1-3 arbetsdagar.

Leveranstid ca 1-3 arbetsdagar.

Beskrivning
En riktigt skön underställströja för både intensiva friluftsaktiviteter och vardagsbruk....mer
Produktinformation "Aclima Warmwool Underställströja Herr"

En riktigt skön underställströja för både intensiva friluftsaktiviteter och vardagsbruk. Merinoull är en naturprodukt med suveräna isolerande och ventilerande egenskaper. Ullfibern är en snabb fukttransportör när man svettas och ullen har dessutom förmågan att värma även om den blir blöt.

De långa, tunna ullfibren ger en mjuk känsla mot huden och kliar inte som de betydligt kortare kraftigare ullfibren i vanlig ull. Merinoullen har naturligt odördämpande egenskaper och hämmar bakteriebildandet vilket innebär att man kan ha på sig kläder i merinoull många fler gånger innan de behöver tvättas.

  • 100 % Merinoull - 200g/m².
  • Färg: svart.
  • Storlek: XS-3XL.

Aclima Warmwool är underkläder gjorda av Total Easy Care (TEC) behandlad Merinoull, vilket gör plaggen extra mjuka. Plaggen isolerar mycket bra även om du blir fuktig. Kroppslukt fastnar inte i plagget. Vädra plagget någon gång ibland. WarmWool är plagg för dig som gillar att vistas utomhus även om termometern kryper långt under noll. Produkterna håller värmen under aktiviteter som alpin skidåkning, friluftsliv, paddling, klättring m.m.

Produktegenskaper
  • Lämplig för: Herrar
  • Material: 100% Merinoull - 200g/m²
Andra har också beställt
Uni-Lock länk
Uni-Lock länk
från 110,00 kr
Bahco Måttband
Bahco Måttband
från 794,00 kr
Senast betraktad