1 från 3
Aclima Warmwool Huvtröja m dragkedja
Aclima Warmwool Huvtröja m dragkedja
1 200,00 kr

2 färger

Grå/svart

6 tillgängliga storlekar: Grå/svart

XS
S
M
L
XL
XXL
Blå/grå/oliv

6 tillgängliga storlekar: Blå/grå/oliv

XS
S
M
L
XL
XXL
Aclima Warmwool Huvtröja Herr
Aclima Warmwool Huvtröja Herr
844,00 kr

2 färger

Olivgrön

6 tillgängliga storlekar: Olivgrön

XS
S
M
L
XL
XXL
Svart

6 tillgängliga storlekar: Svart

XS
S
M
L
XL
XXL
29%
Aclima Warmwool Huvtröja Dam
Aclima Warmwool Huvtröja Dam
595,00 kr 844,00 kr

3 tillgängliga storlekar: Vinröd

XS
M
XL
1 från 3

Aclima

Aclima AS har varit i familjen Johansens ägo sedan 1939. I tre generationer har vi varit en viktig och kompetent norsk textilproducent. Den erfarenhet och kunskap som de har byggt upp under flera generationer är ovärderlig för vårt arbete med att hålla människor varma och torra. Deras speciella klimat innebär en del utmaningar som vi känner att vi löser på bästa möjliga sätt. Deras fokus spänner sig från barn i förskola till flamhämmande och isolerande underställ till Försvaret.

Ullspecialisten: Aclimas vision är att få fler att trivas utomhus - Göra det behagligt att vara ute! Detta realiseras genom deras affärsidé; «Aclima ska kombinera kunskap om marknadens behov, fibersammansättning, stickning och design för att utveckla och sälja funktionella underställ för utomhusbruk». Aclima har specialiserat sig på ullunderställ. Merinoull ger bästa komfort i de flesta väder -och temperaturförhållanden och för de flesta aktiviteter. Som ni kanske redan vet har ull en unik förmåga att hålla dig varm även om du blir blöt. Med deras produktsortiment har de skapat bekväma och hållbara produkter som ger den bästa andningsförmåga. Funktion har alltid varit första prioritet för dem, men de är också intresserade av din upplevelse när du använder dem.

Aclima håller till på Krøderen, Buskerud precis brevid Norefjell. Detta är ett fantastiskt område för produktutveckling och för att testa produkter sommar som vinter.

Aclima-kollektionen täcker utomhusaktiviteter för hela året med underställ, mellanlager, strumpor och mössor så att du och din familj ska ha det bra när ni är ute.

Senast betraktad