Fallsäkring

Här hos oss på Skogma hittar du allt som rör fallsäkring. Att arbeta som arborist är krävande och arbetet utförs ofta på en höjd som kräver säkerhetsutrustning. Beskäring och att vårda träd kan ofta innebära att en arborist behöver klättra upp i trädet för att utföra arbetet. Det kräver då att rätt säkerhetsutrustning används för att minska riskerna som det trots allt innebär. Du hittar ett stort utbud och sortiment av allt det du behöver för att hålla dig säker under arbetets gång. Se till att du håller dig själv trygg och säker med utrustningen du kan hitta hos oss.

Fallsäkring minskar kraften vid ett fall

Att arbeta på hög höjd innebär alltid en risk. Här på Skogma hittar du all säkerhetsutrustning som du kan behöva och då även fallsäkring. Ett skydd som minskar kraften i ett fall och därmed minskar risken för skador. Att välja rätt fallsäkring kan göra att du kan arbeta tryggt och säkert samt kunna byta arbetsposition utan att behöva ändra något i säkringen. Du hittar flera olika varianter hos oss och kan då se över vad som bäst uppfyller dina krav och behov.

En fallsäkring minskar kraften som din kropp utsätts för om du faller. Det är viktigt att du väljer en som passar för din kroppsvikt och att du samtidigt tänker på säkerhetsmarginalen som måste finnas när den används. Det är en viktig bit av din säkerhetsutrustning och är något som varje arborist behöver.

Välj fallsäkring

Hos oss på Skogma hittar du en webbutik som alltid är öppen under dygnets alla timmar. Sortimentet och utbudet är stort och du kan i lugn och ro välja ut det som passar för dina behov. Att tänka på vid val av fallsäkring:

  • Ska passa för din kroppsvikt.
  • Kunna fästas på ett säkert och permanent sätt.
  • Välj om du behöver ett helt set eller enbart en fallsäkring.
  • Säkerhetsmarginalen.
Senast betraktad