1 från 2
DMM XSRE Karbinhake
DMM XSRE Karbinhake
144,00 kr

3 färger

Grön

1 tillgängliga storlekar: Grön

Röd

1 tillgängliga storlekar: Röd

Blå

1 tillgängliga storlekar: Blå

1 från 2

Karbinhakar

Hos oss på Skogma hittar du ett stort och brett sortiment av karbinhakar i alla former och varianter. De ska klara av att användas på ett korrekt sätt och hantera uppgiften som de ska användas till. En arborist har i sitt arbete ett stort behov av att klättra för att kunna vårda, beskära och även avverka träd. Karbinhakar är därmed en viktig del för att kunna utföra de sysslorna på ett bra och tryggt sätt. Klättringen är bara en del av vad en karbinhake kan användas till, de kan även användas för att fästa utrustning på ett sätt som möjliggör smidigt användande.

Karbinhakar kommer i olika varianter

Du hittar här på Skogma ett stort sortiment av olika former och varianter av karbinhakar. De kommer med olika låsanordningar, styrka och är tillverkade i olika material. Det finns olika låsanordningar som skruvlås, trilock och det finns även karbinhakar utan lås. De ska dock inte användas för personsäkring. Att arbeta på rätt sätt som arborist kräver att rätt utrustning finns och då klättring är en central del, är det viktigt att använda rätt säkringsutrustning.

Karbinhakar kommer i olika material varav de vanligaste är aluminium och stål. Stål är tyngre än aluminium men är upp till tre gånger så starka. Att välja rätt alternativ beror därmed på hur de ska användas. Alla tänkbara alternativ kan hittas här hos oss och du kan se till att du väljer det som uppfyller dina behov och krav.

Välja karbinhakar

Butiken på Skogma.se är alltid öppen och du kan i lugn och ro välja ut de du behöver. När du ska välja karbinhakar är det viktigt att tänka på:

  • Att välja rätt material.
  • Låsanordningen som uppfyller dina behov.
  • Vilken bärstyrka den har.
  • Om den ska användas för klättring eller för att fästa utrustning på ett smidigt sätt.
  • Om den är godkänd för personsäkring eller inte.
Senast betraktad