Kronsäkring

Du hittar hos oss på Skogma.se ett stort och gediget sortiment av olika anordningar för kronsäkring. I arbetet som arborist är det viktigt att använda rätt utrustning och verktyg. Att kunna säkra en krona och stabilisera ett träd kan då kräva en kronsäkring. De används för att skydda och vårda trädet. Du hittar i utbudet alternativ som är UV-resistenta och med ett lågt slitage som också är lätta att montera. De är utrustade med brytningsindikatorer och kommer i olika längder och storlekar. Hitta de alternativen du behöver i arbetet som arborist här hos oss.

Använda en kronsäkring

Träd som ska vårdas och skyddas kräver rätt utrustning. Att använda en kronsäkring kan då stabilisera ett träd och skydda kronan. Det är ett verktyg som är enkelt att montera och som inte skadar eller skaver på trädet. Dessutom är de resistenta mot UV-strålar och slitage. Här hos oss på Skogma hittar du precis de alternativ du kan behöva på ett enkelt och smidigt sätt. Att använda en kronsäkring är enkelt och de kan monteras relativt snabbt och utan krångel. Det möjliggör att du på kan skydda kronan eller stabilisera den på ett effektivt sätt.

I vårt sortiment finns det flera alternativ att välja mellan som kan användas på träd i alla storlekar och varianter. Oavsett storlek och längd på träd och krona. Det finns spännband att köpa till ifall du behöver en längre variant än den du har.

Välj en kronsäkring

I vår varuutlämning här på Skogma hittar du ett stort sortiment av olika kronsäkringar. Under våra öppettider kan du i lugn och ro gå igenom de alternativen för att hitta det som uppfyller dina krav och behov. Att tänka på vid val av kronsäkring:

  • Rätt längd och storlek.
  • Rätt skydd mot UV-strålar och slitage.
  • Köpa till Märlspik eller extra spännband.
Senast betraktad