1 från 2
1 från 2

Linor och rep

Hos oss på Skogma hittar du ett stort och gediget utbud av linor och rep som uppfyller alla dina krav och behov. I arbetet som arborist har du ett stort behov av detta för alla tänkbara uppgifter. Det kan vara att fira ned eller hissa upp verktyg och redskap. Användas för att klättra upp och ned i träd eller för att användas tillsammans med skyddsutrustning. Linor och rep har ett stort användningsområde och i arbetet som arborist har du flera behov av dessa för att göra arbetet lättare och enklare.

Användningen av linor och rep som arborist

I arbetet som arborist har du vid flera tillfällen behov av att kunna fira ned eller lyfta upp utrustning och redskap. Det kan vara ett hjälpmedel när du vårdar, beskär eller avverkar ett träd. Linor och rep kan även användas när du ska klättra upp i ett träd. De kan också användas för att fungera som en säkerhetslina. Att använda sig av rätt verktyg och utrustning i arbetet som arborist är alltid viktigt och med rätt linor och rep blir det lättare.

Du hittar i vårt sortiment allt som rör linor och rep. Det gäller då både förvaring, transportering och användning av dessa. Sortimentet innehåller rep säckar, kastpåsar, slungor, linor och rep. Det ger dig möjligheten att enkelt hitta det som uppfyller dina krav och som passar i ditt arbete.

Välja rätt linor och rep

Vår varuutlämning är öppen under arbetstimmar och har ett gediget utbud av olika linor och rep med tillhörande utrustning. Du kan i lugn och ro välja ut det som uppfyller dina krav och behov. Tänk på följande vid val av linor och rep:

  • Att de har rätt bärstyrka.
  • Passar för ditt användningsområde.
  • Kan transporteras på ett enkelt sätt.
  • Om du behöver en kastslunga för att använda det effektivt.
Senast betraktad