Petzl GriGri+ Anti-Panik funktion
Petzl GriGri+ Anti-Panik funktion
1 412,00 kr

3 färger

Orange

1 tillgängliga storlekar: Orange

Violett

1 tillgängliga storlekar: Violett

Grå

1 tillgängliga storlekar: Grå

Nedfirning och uppstigning

Här på Skogma.se hittar du allt du behöver för nedfirning och uppstigning i ditt arbete som arborist. Ett sortiment som innehåller det du kan behöva för att på ett enkelt och smidigt sätt både klättra upp i ett träd och fira ner dig från det. Arbetet som arborist kräver i många fall att det utförs på en hög höjd när träd ska vårdas, avverkas eller beskäras. Därför är säkerhetsutrustningen och klättringsutrustningen viktig i det här arbetet. Det finns i sortimentet både säkerhetsutrustning, skor avsedda för klättring, fotremmar och allt annat som är relevant.

Utrustning för nedfirning och uppstigning

För att nå höga höjder på ett säkert sätt i ditt arbete som arborist behöver du utrustning för nedfirning och uppstigning. Utrustning som uppfyller alla krav och behov som också gör det säkrare att klättra upp och fira ned från ett högt träd. Du hittar hos oss ett gediget utbud av utrustning, kläder, skor, fotslingor och andra hjälpmedel och redskap som behövs för att göra detta säkert och tryggt. Allt du behöver för både nedfirning och uppstigning på en och samma sida.

Rätt utrustning kan vara avgörande för att arbetet ska utföras på ett effektivt sätt. Där målet är att kunna klättra upp, fira ned och få med redskap och verktyg upp till toppen av ett träd. Arbetet som arborist kräver att rätt utrustning används och är viktigt ur en personskyddsaspekt.

Välj utrustning för nedfirning och uppstigning

Varuutlämningen här på Skogma.se är öppen under dygnets alla timmar och du kan i lugn och ro gå igenom hela sortimentet. Att välja rätt utrustning för nedfirning och uppstigning kräver att du tänker på följande:

  • Passar för din egen vikt tillsammans med utrustning.
  • Att den uppfyller dina säkerhetskrav och behov.
  • Att rep är tillräckligt långa och har rätt bärkraft.
  • Passar för din erfarenhetsgrad.
  • Att utrustningen passar med varandra.
Senast betraktad