Stegjärn och stolpskor

Här hos oss på Skogma.se hittar du som arborist hjälpmedel, redskap och utrustning att använda i ditt arbete. Det finns ett stort sortiment av stegjärn och stolpskor som hjälper dig att klättra upp och ned i ett träd på ett enkelt och effektivt sätt. De är tillsatser med spikar eller piggar som ser till att du får ett grepp när du klättrar. Här hos oss hittar du alla tänkbara varianter och former av stegjärn och stolpskor som kan hjälpa dig att ta dig upp och ned i träd av olika storlekar. Det gör det lättare att snabbt klättra upp när ett träd ska vårdas, beskäras eller avverkas.

Använda stegjärn och stolpskor

Redskapen som underlättar klättring i träd är av största vikt för en arborist. Stegjärn och stolpskor som du hittar här hos oss på Skogma kan då hjälpa dig att klättra säkrare och tryggare. De placeras längs benen och under skorna. Med hjälp av spikar eller piggar kan du sedan få ett grepp när du klättrar och på det här viset komma upp högt upp i ett träd. Arbetet som arborist är krävande och i många fall krävs rätt utrustning för att arbetet ska bli lättare. Att använda stegjärn och stolpskor kan därmed vara av största vikt.

Du hittar ett stort och gediget utbud av olika varianter och former att välja mellan här hos oss. Det gör det lättare att utföra arbetet på ett tryggt och säkert sätt. Genom att piggarna eller spikarna placeras i trädet får du ett ordentligt grepp när du klättrar.

Välj stegjärn och stolpskor

I vår varuutlämning kan du i lugn och ro välja ut det du behöver utan stress då den är öppen under dygnets alla timmar. En del saker att tänka på när du ska välja stegjärn och stolpskor:

  • Passar för dina behov.
  • Är anpassningsbara.
  • Är okänsliga för spån och kåda.
  • Är ergonomiska.
Senast betraktad