Svivlar

Du hittar här hos oss på Skogma ett stort och gediget sortiment av svivlar i alla olika varianter och former. Där du kan göra ditt arbete som arborist med hjälp av rätt utrustning på ett bättre och mer effektivt sätt. En stor del av arbetet som arborist är att kunna ta dig upp och ned i ett träd på ett enkelt men framförallt säkert sätt. Du hittar därmed svivlar som hjälper dig att klättra och röra dig i ett träd utan att repet eller linan trasslar ihop sig. Ett viktigt verktyg och redskap att använda dig av.

Använda svivlar

I vårt gedigna sortiment här på Skogma av olika produkter för arborister hittar du svivlar som kan uppfylla dina krav och behov. Svivlar används för att linan eller repet ska hålla sig trasselfritt under tiden du klättar och rör dig i ett träd. Det är ett viktigt verktyg för en arborist som arbetar högt upp i en trädkrona och som vill arbeta på ett säkrare sätt. Du hittar därmed alla tänkbara varianter och former av svivlar här hos oss. Det gör att du alltid har den utrustningen du behöver och att du kan välja allt på ett och samma ställe.

Hos oss på Skogma.se har du tillgång till allt det en arborist behöver samlat på en och samma plats. Arbetet som arborist är krävande och kan behöva väldigt speciell utrustning för att göras lättare och mer effektivt.

Välja svivlar

Du hittar här på Skogma en varuutlämning som alltid är öppen och som du i lugn och ro kan gå igenom. Välj ut det du behöver när det passar dig. Att tänka på vid val av svivlar:

  • Är tillverkat i ett hållbart material.
  • Uppfyller bärkraften du behöver.
  • Kan monteras på ett säkert och enkelt sätt.
  • Har utbytbara delar.
  • Passar för dina krav och behov.
Senast betraktad