COVID-19

Med anledning av COVID-19

Vi på Skogma tar Coronaviruset på allvar och vi har som många andra företag i Sverige anpassat oss efter rekommendationer från myndigheterna.

 

Vi värnar om våra kunder och medarbetare på bästa sätt så därför har vi infört ett antal åtgärder för att minska risken för infektion och vi gör vårt bästa att fortsätta upprätthålla vår goda service- och leveranssäkerhet även i denna rådande situation.

 

Varuutlämningen

Vår varuutlämning är öppen som vanligt så långt det är möjligt men vi vidtar naturligtvis försiktighetsåtgärder och följer hälsomyndighetens rekommendationer. Vi vill därmed betona vikten av att vara symptomfri när man besöker vår varuutlämning.

 

Kundtjänst

Vår kundtjänst är alltid redo att hjälpa dig som kund. Vi har ökat bemanningen på vår kundtjänst för att kunna ge fortsatt bästa service. Du kan med fördel göra din beställning i vår webbshop skogma.se. Och vi rekommenderar även att använda PostNords smidiga app för att ex spåra  försändelsen, digital avi, hämta ut paket utan leg när BankID använts samt hantera returer direkt i mobilen mm.  Läs mer på PostNord.

 

Vi följer utvecklingen och fortsätter göra nödvändiga åtgärder så att vi tillsammans hjälps åt att ta oss igenom denna utmanande period. Vi ber om förståelse för att vi kanske under rådande omständigheter inte kan möta alla förväntningar.

 

Låt oss alla samarbeta för att vi ska komma igenom detta krisläge så smidigt som möjligt.

 

Ditt SKOGMA-Team

 

 

 

Taggar: covid-19
Stäng filter
Filtrera efter:
Kategorier
(SupportLabelCaptcha)

* obligatoriska fält.

Mer Tips & Inspiration
40 smarta packningstips: för dig som ska ut i naturen 40 smarta packningstips: för dig som ska ut i naturen
När du ska ut i de svenska landskapen gäller att du packar smart. Det är viktigt att du har en ryggsäck som är bekväm för vandring. Beroende på hur lång utflykt du har tänkt göra är det viktigt att du har rätt storlek på din väska.
Läs mer
Klassificeringar av sågskyddskläder Klassificeringar av sågskyddskläder
Vad betyder egentligen de piktogram som du hittar på insidan (eller utsidan) av dina skyddskläder? Vi har listat några av de vanligaste skyddsbeteckningarna!
Läs mer
Skogma - stolt återförsäljare av Norwood sågverk i Sverige Skogma - stolt återförsäljare av Norwood sågverk i Sverige
Vinterns stora nyhet på Skogma är att man nu kan erbjuda ett sortiment av sågverk som består av ett kedjesågverk och tre bandsågverk. Sågverken är effektiva, anpassningsbara samt transportabla. Kedjesågverket Norwood PortaMill PM14 kan transporteras i bagageutrymmet i en vanlig kombibil.
Läs mer
Bekämpa barkborrarna Bekämpa barkborrarna
Barkborrefällor bör placeras ut så tidigt som möjligt på våren då barkborrarna börjar svärma vid +18°. Här hittar du information om vår olika fällor och dess egenskaper.
Läs mer
Kedjespännare för filning av kedja på löst svärd Kedjespännare för filning av kedja på löst svärd
Detta hjälpmedel spänner upp kedjan på motorsågsvärdet så filning av kedjan är möjlig på löst svärd i ex, vis ett skruvstycke. Monteras på sågsvärdets infästning spår med 2st bult med vingmutter.
Läs mer