Signumat Premium Split Stopper

Förhindra sprickbildningar i ditt trä!

Signumat Premium Split Stopper

En unik grundligt genomtänkt klammer med vågformade spetsar av speciellt sammansatt plastmaterial som håller klammern säkert i träet och förhindrar sprickbildningar. 

  • Klammern har tunn kropp och extremt hög draghållfasthet.
  • Tränger in helt med några hammarslag.
  • Tillverkad av material som inte skämmer bandsågblad eller motorsågs kedjor.
  • Färgen på klammern bevaras och bleknar inte vid fukt eller lagring under en längre tid.
  • Låg vikt och kräver minimalt utrymme.

 

Signumat Split Stopper Setting tool
Särskilt lämpligt verktyg för häftning av Split Stopper klammer är monteringsverktyget Signumat Split Stopper setting tool. Genom verktygets flexibla inställning av det roterbara stödelementet, så säkerställer man en mycket exakt placering av klammern. Det vridbara handtaget gör att du enkelt kommer åt att sätta klammer i olika lägen. Stötdämpande handtag som ger minimalt med vibrationer från hammarslaget. Den platta designengör det även lätt att nå när det finns lite utrymme.

Vi på Skogma har precis testat denna produkt i en lärk som vi delade i två bitar. I den ena lärken häftade vi fast Signumat Premium Split Stopper med hjälp av fixeringsverktyget Signumat Split Stopper Setting tool. Så nu kommer vi att följa  och rapportera om utvecklingen mellan dessa två lärkbitar. 

Skydda och bevara kvaliteten på ditt trä och förhindra sprickbildningar
med Signumat Premium Split Stopper.

 

Mer information:

Signumat Premium Split Stopper

Signumat Split Stopper setting tool

 

 

Stäng filter
Filtrera efter:
Kategorier
(SupportLabelCaptcha)

* obligatoriska fält.

Mer Tips & Inspiration
40 smarta packningstips: för dig som ska ut i naturen 40 smarta packningstips: för dig som ska ut i naturen
När du ska ut i de svenska landskapen gäller att du packar smart. Det är viktigt att du har en ryggsäck som är bekväm för vandring. Beroende på hur lång utflykt du har tänkt göra är det viktigt att du har rätt storlek på din väska.
Läs mer
Klassificeringar av sågskyddskläder Klassificeringar av sågskyddskläder
Vad betyder egentligen de piktogram som du hittar på insidan (eller utsidan) av dina skyddskläder? Vi har listat några av de vanligaste skyddsbeteckningarna!
Läs mer
Skogma - stolt återförsäljare av Norwood sågverk i Sverige Skogma - stolt återförsäljare av Norwood sågverk i Sverige
Vinterns stora nyhet på Skogma är att man nu kan erbjuda ett sortiment av sågverk som består av ett kedjesågverk och tre bandsågverk. Sågverken är effektiva, anpassningsbara samt transportabla. Kedjesågverket Norwood PortaMill PM14 kan transporteras i bagageutrymmet i en vanlig kombibil.
Läs mer
Bekämpa barkborrarna Bekämpa barkborrarna
Barkborrefällor bör placeras ut så tidigt som möjligt på våren då barkborrarna börjar svärma vid +18°. Här hittar du information om vår olika fällor och dess egenskaper.
Läs mer
Skyddsklasser. Hur fungerar sågskydd? Skyddsklasser. Hur fungerar sågskydd?
Hur fungerar sågskydd? Sågskyddet är placerat mellan yttertyget och fodret, som består av flera lager löst vävda och mycket långa tunna rivfasta trådar.
Läs mer