Skogma presenterar sitt nya sortiment av ytterplagg från TOBE Outerwear!

 Skogma presenterar sitt nya sortiment av ytterplagg från TOBE Outerwear!

 

 

TOBE Outerwear är ett svenskt företag som grundades 2001 och har sitt säte i Hammerdal Jämtland. I över 10 år har de försett skidåkare och skoterförare med bra och vädertåliga kläder som utvecklas utifrån grundarnas egna erfarenheter och önskemål.

 

Skogma – Skogsmateriel Nordforest AB är nu stolt återförsäljare av TOBE Outerwear. Ytterplagg av svensk kvalitét som tål alla typer av väder. Plaggen är kända för sin goda passform, tekniska funktionalitet samt är helt vattentäta. Passar alla oavsett om du vistas ute i naturen, skidbacken eller på snöskotern.

 

─ Jag, och mina kollegor på Skogma är friluftsintresserade snöskoterförare, så TOBE’s kläder är välkända för oss. Kläderna har en extremt bra funktion och är snygga. Att TOBE Outerwear utvecklar sina kläder på samma ort som Skogma har sitt lager och kontor, ger oss en unik förutsättning till ett bra samarbete som även kommer att gynna våra kunder, säger Fredrik Schultz, Försäljningschef på Skogma.

 

Fem olika kategorier

Skogma presenterar fem olika kategorier av utrustning: Mono Suites, jackor, byxor för både dam, herr och junior. Även boots och hjälmar ingår i sortimentet.

Här hittar ni TOBEs produkter

 

Stor bredd av storlek och färg

Ytterplaggen består av ca 20 olika modeller som har ett stort urval av både storlekar och färgkombinationer. Storlekarna sträcker sig från 92-146 för junior och från storlek 2XS ända upp till 4XL för dam och herr.

 

─ TOBE sortimentet är extremt attraktivt och tillför ett mycket brett urval för våra kunder. Det ger oss också möjligheten att erbjuda beprövat bra och hållbara kläder till våra kunder som jobbar utomhus i ett ibland extremt arktiskt klimat, säger Fredrik Schultz.

 

För mer information och bilder, vänligen kontakta:

Fredrik Schultz, försäljningschef, Skogma - Skogsmateriel Nordforest AB

Tel:                      070-616 39 69

E-post:               fredrik.schultz@skogma.se

 

Läs mer:            skogma.se

 

Stäng filter
Filtrera efter:
Kategorier
(SupportLabelCaptcha)

* obligatoriska fält.

Mer Tips & Inspiration
Meindl guide till rätt storlek Meindl guide till rätt storlek
Hitta rätt skostorlek - Om du är osäker på vilket skostorlek du ska beställa är det bästa sättet är att mäta dina fötter. Eftersom storleken ofta skiljer sig mellan höger- och vänsterfot så rekommenderar vi att du mäter båda fötterna. Du bör välja den storlek som passar din största fot.
Läs mer
Meindl skötselråd och skovårdsprodukter Meindl skötselråd och skovårdsprodukter
Alla skor behöver skötsel för bästa möjliga hållbarhet och prestanda.
Läs mer
Allt om Meindlkängor Allt om Meindlkängor
Vilka äventyr ägnar du dig främst åt? Enkla vardagspromenader eller bestigning av Mount Everest? Redan 1975 delade Alfons Meindl in alla Meindlskor efter användningsområden, eller kategorier som vi kallar dem, allt i syfte att hjälpa dig hitta rätt skor för dina aktiviteter.
Läs mer
Tvätt- & skötselråd för funktionskläder Tvätt- & skötselråd för funktionskläder
Tvätt & skötselråd av arbetskläder/ytterkläder. För att ytterkläder ska vara vind- och vattentäta samt ha god andningsfunktion har de ett yttermembran, till exempel Gore-Tex. Samtidigt kan membranet transportera fukt från kroppen och utanför plagget.
Läs mer