Nordforest NoveFella är åter tillbaka i vårt sortiment! Hållbar i flera säsonger, tål vinterklimat och är enkel att hantera.
Hur länge håller hjälmen? Tre konkreta faktorer som påverkar hjälmens livslängd.
Detta hjälpmedel spänner upp kedjan på motorsågsvärdet så filning av kedjan är möjlig på löst svärd i ex, vis ett skruvstycke. Monteras på sågsvärdets infästning spår med 2st bult med vingmutter.
Barkborrefällor bör placeras ut så tidigt som möjligt på våren då barkborrarna börjar svärma vid +18°. Här hittar du information om vår olika fällor och dess egenskaper.
Boka privat visning av Norwood Sågverk. Har du frågor eller är du bara nyfiken på hur det fungerar, hör av dig till oss för tidsbokning. Kontakta Tommy på: 070 - 2607634 vardagar mellan 07:30 - 16:30. Eller på tommy.carlsson@skogma.se
När du ska ut i de svenska landskapen gäller att du packar smart. Det är viktigt att du har en ryggsäck som är bekväm för vandring. Beroende på hur lång utflykt du har tänkt göra är det viktigt att du har rätt storlek på din väska.
Vad betyder egentligen de piktogram som du hittar på insidan (eller utsidan) av dina skyddskläder? Vi har listat några av de vanligaste skyddsbeteckningarna!
Taggar: Sågskydd, Motorsåg
Vinterns stora nyhet på Skogma är att man nu kan erbjuda ett sortiment av sågverk som består av ett kedjesågverk och tre bandsågverk. Sågverken är effektiva, anpassningsbara samt transportabla. Kedjesågverket Norwood PortaMill PM14 kan transporteras i bagageutrymmet i en vanlig kombibil.
Taggar: Norwood, Sågverk