Artikeln har lagts till.

Parrot Anafi Extended Drönare

Artikel nr.: 284935001001

9 990,00 kr

inkl. moms Frakt tillkommer.

Tillfälligt slut

Tillfälligt slut

Beskrivning
OBS!! Beställningsvara   ANAFI EXTENDED 4K ihopfällbar drönare ANAFI Extended är en...mer
Produktinformation "Parrot Anafi Extended Drönare"

OBS!! Beställningsvara

 

ANAFI EXTENDED 4K ihopfällbar drönare

ANAFI Extended är en superkompakt flygande kamera med professionell kapacitet. Mångsidig med extrem precision, ANAFI och dess förlustfri zoom gör det möjligt att fånga spektakulära bilder under alla ljusförhållanden. Två extra batterier samt en axelväska ingår.

 • ANAFI Extended inkluderar den avancerade ANAFI drönaren utrustad med ett innovativt bildsystem, en 4K/21MP kamera med 180° vertikal orientering, som enkelt låter dig ta bilder av oåtkomliga områden.
 • ANAFI Extended är det perfekta on-the-go verktyget som är klar att flyga på nolltid. Drönarens flygtid är 1 timme och 15 minuter med totalt 3 USB-C smart batterier.
 • Denna Parrot drönarlösning kan enkelt transporteras var som helst i sin kompakta axelväska.

Avancerat bildsystem för att ta 4K bilder
ANAFI Work drönaren är utrustad med en 4K HDR och 21 MP högupplöst kamera för att ta de bästa flygbilderna och videos. med det tre-axlade hybrid bildstabiliseringssystemet, tar drönaren mjuka videos och stadiga foton. Tack vare 180° tiltkamera, kan professionallea användare ta zenith (+90°) och nadir (-90°) bilder ovanför eller under oåtkomliga områden. Den förlustfria zoomen på 1.4x i 4K, 2.8x i full HD (1080p), låter användare komma nära utan att reducera fotokvaliten.

Vindtålig och supertyst flygning
Denna Parrot drönare skapades för att motstå starka vindar upp till 50km/h med perfekt stabilitet. ANAFI är supertyst, vilket gör att du kan njuta av dina äventyr utan störande ljud.

Enkel att använda 
Klar att användas och snabb att få igång. ANAFI Extended levereras komplett i sin axelväska. Med ANAFI Extended kan alla användare flyga manuellt och enkelt ta bilder, med användning av den intuitiva mobilappen, FreeFlight 6. 

Att flyga automatiskt och ta precisa bildering är enkelt gjort med appens förinstallerade pilotlägen: Touch&Fly, POI (Point of Interest) och Flight Plan. Utför stressfria flygningar tack vare appens Geofence and Smart Return-To-home funktioner. 

FreeFlight 6 erbjuder en mjuk och intuitiv flygupplevelse, som låter dig göra invecklade flygningar i svåra områden. Tillgänglig för både iOS och Android kan Parrot’s gratis applikation, kan Freeflight 6 användas på alla smarta enheter.

Säkerhetsfunktioner för säkrare flygningar 
Genom att använda Geofence funktionen kan du definiera en särskild flygperimeter baserad på maxhöjd och maxavstånd för att försäkra dig om att drönaren är inom det begränsade området.

Med den smarta Return to Home funktionen kan ANAFI Work alltid återvända till startpunkten med ett enkelt tryck på en knapp på Parrot Skycontroller 3.

Allting du behöver i ett kit 
ANAFI Extended är ett allti-ett-kit som innehåller allt du behöver. Denna Parrot drönare är ultrakompakt och väger endast 320g. Dess fyra ben kan vikas ut på mindre än tre sekunder, villket gör den idealisk för att snabbt komma igång.

ANAFI Extended har sin egen fjärrstyrningskontroll, skjut in din smartphone i Parrot Skycontroller 3 för en intuitiv flygupplevelse.
När du flugit klart packas allt ned i en skräddarsydd axelväska så att den enkelt kan transporteras till nästa uppdrag.

Få ut det bästa av dina ANAFI drönarfoton eller filmer 
Två månaders medlemskap till Adobe Creative Cloud för foton eller Adobe Premiere Pro CC för filmer ingår gratis

Satsens innehåll:

 • 1 ANAFI drönare med batteri
 • 1 PARROT SKYCONTROLLER 3
 • 1 Kompakt axelväska
 • 2 Extra batterier
 • 1 Multi-port USB laddare
 • 8 Reservpropellrar
 • 1 16 GB SD kort
 • USB-A till USB-C kablar
 • Två månaders medlemskap till Adobe Creative Cloud för foton eller Adobe Premiere Pro CC för filmer

 

Nya regler 2018-02-01 för flygning med drönare under 7 kg.

Senast betraktad