Artikeln har lagts till.
OBS! Frakttillägg tillkommer. Aktuellt pris visas i varukorgen. Vid köp av fler än en vänligen kontakta oss på telefon 0644-721 00 för korrekt frakttillägg.

Frontier Trailer

Artikel nr.: 190429001001

Frontier Trailer
18 000,00 kr
Försändelsevikt: 0.26 kg

inkl. moms Frakt tillkommer.

Leveranstid ca 1-3 arbetsdagar.

Leveranstid ca 1-3 arbetsdagar.

Beskrivning
Dra din Frontier som släp på vägarna*. När du kommer till platsen kan du snabbt och enkelt...mer
Produktinformation "Frontier Trailer"

Dra din Frontier som släp på vägarna*. När du kommer till platsen kan du snabbt och enkelt ställa upp sågverket med de justerbara stödbenen.

Trailern är en ramkonstruktion som monteras under sågverketen helt i pulverlackerat stål med kulkoppling, axel som tål 635 kg, 12-tums hjul, avtagbar dragstång, säkerhetskedjor och 6 stödben.

Obs! Högst en 7 fot (2,1 m) lång förlängning rekommenderas för släpvagnsutrustade modeller. En extra underramsektion och ett par extra stödben krävs då, detta säljs separat klicka här för att komma till den.

* Kontrollera med Trafiksäkerhetsverket vilka krav och/eller restriktioner som gäller för transport av sågverket på allmänna vägar och motorvägar. Vissa europeiska länder förbjuder att sågverket transporteras som släp med trailer paketet på allmänna vägar, eller så gäller särskilda regler, krav och hastighetsbegränsningar.

Andra har också beställt
Senast betraktad