Artikeln har lagts till.

Haglöf Laser Geo

Artikel nr.: 101874001001

Haglöf Laser Geo
23 625,00 kr

inkl. moms Frakt tillkommer.

Tillfälligt slut

Tillfälligt slut

Beskrivning
Högprecisionslaser med samma prestanda som Vertex Laser Geo, men utan ultraljudsdelen, är...mer
Produktinformation "Haglöf Laser Geo"

Högprecisionslaser med samma prestanda som Vertex Laser Geo, men utan ultraljudsdelen, är särskilt användbar för dig som arbetar med planläggning och arbete vid kraftledningar. Mätområdet sträcker sig från några centimeter till 700 meter och mer, ett inbyggt och justerbart laserfilter gör att du kan välja att mäta avståndet till närmast liggande föremål, föremål med starkast signal eller det mest avlägsna föremålet.

Funktioner för uppmätning av gränsträd är implementerade och det är ett utmärkt instrumentval för säkerhetsarbete vid ledningar och vägar. Dessutom finns den unika "deltahöjdfunktionen" där linhäng kan räknas ut direkt i display. Minneskapacitet och databearbetning gör att Laser Geo kan specialanpassas efter just dina mätbehov, t ex inmätning av volym på trave på en pappermassaindustri. 

Inbyggt uppladdningsbart batteri som räcker för upp till 9000 mätningar, inbyggt stativfäste för stadigare siktning, upplyst siktkort för säker siktträff även på tunna linor, tangentbord för mycket enkel hantering och manövrering i instrumentets logiskt uppställda menyer och ett kraftigt, stöt- och fuktsäkrat instrumenthölje. Laser Geo är ett utmärkt val för dig som ställer höga krav på lasermätning, både gällande resultat och prestanda men även flexibilitet och användbarhet!

Andra har också beställt
Relaskop
Relaskop
425,00 kr
Hultafors Talmeter
Hultafors Talmeter
från 250,00 kr
Senast betraktad