Artikeln har lagts till.

Haglöf Laser Geo

Artikel nr.: 101874001001

Haglöf Laser Geo
24 750,00 kr

inkl. moms Frakt tillkommer.

Leveranstid ca 10-20 arbetsdagar.

Leveranstid ca 10-20 arbetsdagar.

Beskrivning
Högprecisionslaser med samma prestanda som Vertex Laser Geo, men utan ultraljudsdelen, är...mer
Produktinformation "Haglöf Laser Geo"

Högprecisionslaser med samma prestanda som Vertex Laser Geo, men utan ultraljudsdelen, är särskilt användbar för dig som arbetar med planläggning och arbete vid kraftledningar. Mätområdet sträcker sig från några centimeter till 700 meter och mer, ett inbyggt och justerbart laserfilter gör att du kan välja att mäta avståndet till närmast liggande föremål, föremål med starkast signal eller det mest avlägsna föremålet.

Funktioner för uppmätning av farliga träd är implementerade och det är ett utmärkt instrumentval för säkerhetsarbete vid ledningar och vägar. Dessutom finns den unika Delta Height-funktionen där linhäng kan räknas ut direkt i display. Minneskapacitet och databearbetning gör att Laser Geo kan specialanpassas efter just dina mätbehov, t ex inmätning av volym på trave på en pappermassaindustri. 

Inbyggt uppladdningsbart batteri som räcker för upp till 9000 mätningar, inbyggt stativfäste för stadigare siktning, upplyst siktkort för säker siktträff även på tunna linor, tangentbord för mycket enkel hantering och manövrering i instrumentets logiskt uppställda menyer och ett kraftigt, stöt- och fuktsäkrat instrumenthölje. Laser Geo är ett utmärkt val för dig som ställer höga krav på lasermätning, både gällande resultat och prestanda men även flexibilitet och användbarhet!

  • Ny mjukvara, bredare användningsområde.
  • Filformat CSV och KML (Google Earth).
  • Dataöverföring och laddning med USB.
  • Grafisk display på sidan.
  • GPS.
  • Kompass.
  • Bluetooth och IR.

Haglof Link

Skicka dina filer via Bluetooth till Haglof Link med alla Geo instrument. Öppna i Google Earth/Excel eller ladda upp i Pits & Piles 3D molnlösning. Haglof Link hittar du i Google Play eller App Store. Länk här!

Pits & Piles 3D

Med den nya molntjänst - Pits & Piles 3D kan du beräkna, redigera, lagra och skriva ut alla dina mätningar av högar eller gropar gjorda med instrumenten Vertex Laser Geo eller Laser Geo/Laser Geo 3D Pile.
Ladda enkelt upp din mätfil från ditt Geo-instrument och få 3D-bilden med volymen på ditt objekt. Denna applikation kan användas på vilken plattform som helst, allt du behöver är tillgång till Internet och en webbläsare.

Pits & Piles 3D

Senast betraktad