Artikeln har lagts till.

Haglöf Postex Laser

Artikel nr.: 100100001001

53 125,00 kr
Försändelsevikt: 0.01 kg

inkl. moms Frakt tillkommer.

Tillfälligt slut

Tillfälligt slut

Beskrivning
Postex Laser används för positionering av träd och objekt i fält, främst i fasta provytor....mer
Produktinformation "Haglöf Postex Laser"

Postex Laser används för positionering av träd och objekt i fält, främst i fasta provytor. Postex systemlösning har utvecklats i ett forskningssamarbete och baseras på tåliga och anpassade instrument samt funktionella mjukvaror från Haglöf Sweden®. Individuell positionering av träd med Postex är en erkänt pålitlig metod när noggrannhetskraven är moderata och för att koppla resultat från fältmätningar med laserscannad ytdata.

Postexsystemet finns i olika instrumentsammansättningar och används med fördel för uppföljning av trädindivider under tid på fasta provytor. En person kan själv mäta, spara och bearbeta mycket utförlig objektsdata. Postex Laser instrumentet inkluderar ultraljud och laser och är utmärkt för att mäta träd. Instrumentet är enkelt att använda och mycket tåligt med hög funktionalitet. Ultraljudet gör att du inte är beroende av särskilda fasta mål i terrängen och att du kan mäta också i buskage och tät skog.

Andra har också beställt
Betyg
Läs vad andra har skrivit om den här artikeln... mer
Kundrecensioner av "Haglöf Postex Laser"
Skriv en recension:
Din recension publiceras först efter granskning.
När du har skickat din recension får du e-post till din adress. Var vänlig och bekräfta att det är du som har skrivit recensionen.

* obligatoriska fält.

Senast betraktad