1 från 12
Profiforest Extreme Arbetsbyxor
Profiforest Extreme Arbetsbyxor
1 800,00 kr

3 färger

Röd

5 tillgängliga storlekar: Röd

S
M
L
XL
XXL
Grön

5 tillgängliga storlekar: Grön

S
M
L
XL
XXL
Grå

5 tillgängliga storlekar: Grå

S
M
L
XL
XXL
1 från 12

Jakt & Fritid

Vi har ett brett sortiment inom jakt- & fritidsutrustning med kända varumärken som håller hög kvalité. Många av Skogmas medarbetare har ett stort jakt- & fritidsintresse och en stor kunskap inom detta. Vi vill dela med oss av vår kunskap till våra kunder. Genom att ge tips och råd vill vi sprida kunskap vidare till er kunder.

Det mesta du kan tänkas behöva inom Jakt- & Slaktutrustning

Jakt är ett av Sveriges största naturnöjen. Letar du efter rätt utrustning för att göra din jakt både behaglig och framgångsrik. Vilka tillbehör som passar dig beror på många faktorer. Oavsett väder och vilket typ av djur du jagar, är vårt jakt sortiment just för dig.

När du är ute och jagar kan du behöva Jaktkläder antingen för att kamouflera, synas bra eller hålla dig varm under kyliga höstdagar. Om du ska lyckas med jakten behöver du rätt Jakttillbehör som tillexempel lockpipa, så du lockar till dig djuret. Eller varför inte en stolryggsäck så du kan sitta behagligt och vänta på att djuret kommer fram till dig. När du haft en lyckad jaktdag ska du använda rätt Slakttillbehör för att ta vara på djuret och köttdetaljer utan krångel, på Jakt och Fritid sortimentet kan du hitta troféer, slaktgalgar, köttkrokar, Viltsäckar och Köttkvarn mycket mer som du kan tänkas behöva för en lyckat jakt.

Vi har även jaktskyltar och jakt märkband, så du kan varna dina medmänniskor att du är det jakt på gång!

För din fyrbenta vän har vi ett utbud av Hundartiklar både jaktrelaterade men också för fritid.

Utrustning för Fritid och Friluftsturer

Vi har även ett brett sortiment av artiklar för friluftsintresserade. Hos oss hittar du Fritidskläder, Skor, kängor & stövlar som är anpassade för alla de nordiska säsongerna. När du ska vara ute i skog och mark är det inte bara rätt kläder som du behöver. När du är utomhus och behöver tillaga mat har vi allt från Muurikka, Termosar, Bålpannor och mycket du behöver för att kunna tillaga och äta en god måltid ute i fält. Vi har även 24 Hour Meals i fyra olika smaker.

När du är ute i naturen kan du behöva allt från Ryggsäckar & väskor, Insektsskydd och Nödsändare - vi har allt detta och mycket mer!

Är du en person som gillar att vara ute på vintern då skulle våra Snöskor, Skidor från OAC eller Olskogen vara en produkt för dig. Där har vi även stavar som hjälper dig fram i snön.

Utrustning för Hem och Trädgård

Vi har det du behöver för ditt hem och utrustning du behöver för att sköta om din trädgård. Vi har utrustning du behöver för Plantering & bevattning, Liar & grässkärare och Sekatörer & Häcksaxar.

Uteliv

Gillar du att vara ute i naturen lika mycket som oss så har vi ett brett utbud av produkter för alla fyra årstider inom uteliv.

Insektsskydd

När man är ute på sommaren i skogen eller öppen terräng, vet man hur irriterande myggor och andra insekter kan vara, som hela tiden surrar runt huvudet, då kan det va väldigt bra att ha ett Insektsskydd, som skyddar dig mot exempelvis mygg och fästingar, här på Skogma har vi kläder från Swedteam antibite sortiment som skjorta, jacka, byxa och funktionströja. Antibite är en giftfri och miljövänlig behandling mot fästingar och mygg, den aktiva substansen IR3535 tål upp till 80 tvättar.

Thermacell MR300 är ett effektivt skydd mot mygg och knott som är funkar både när du är ute och rör dig i skogen, sitter hemma på altanen eller när du slagit läger för natten. Hölster till denna finns som tillbehör så du enkelt fäster den på tex ryggsäcken, bältet eller dylikt. Vi har även Totalstop insektsmedel som är effektiv mot fästingar, älglus, knott, bromsar och myggor, den luktar inte lika mycket som andra insektsmedel gör.

Jakt och slakttillbehör - allt du kan tänka dig behöva till en lyckad jakt

När hösten kommer och du ska ut och jaga så har vi bra produkter som du kan tänkas behöva för en lyckad jakt. Vi har olika Lockpipor, så du kan locka till dig djuret. Vi har Trebenspallar och Jaktryggsäck ifall du skulle bli trött att stå upp och vill sitta behagligt medans du väntar på att djuret tittar fram. När du fällt ditt djur så har vi Canada-pulkan Skogspulkan för dom större djuren, perfekt att använda vid jakt då päls och bukhåla skyddas från smuts, den runda formen på pulkans framkant gör att den följer underlaget utan att fastna. Tack vare den speciella designen är pulkan lätt att dra med hjälp av bara manskraft eller med hjälp av ett fordon. Canada-pulkan Klövvilt är den mindre modellen som får plats i bilens bagageutrymme, den är speciellt framtagen för transport av vildsvin, hjort och rådjur. Vill du hålla mygg, knott, flugor och fåglar borta från slaktkroppen så har vi Viltsäck i olika storlekar som är stark och tålig så du kan använda den om och om igen.

När du haft en lyckad jaktdag ska du använda rätt slakttillbehör för att ta vara på djuret och köttdetaljerna utan krångel här hittar du bland annat Troféer för rådjur, dovhjort, kronhjort, älg, vildsvin & bäver. Vi har Slaktgalge för rådjur, älg & hjort. Köttkrokar och slaktkrok i olika varianter, stycksåg och bensåg. När du ska ta reda på köttet har vi en Caso köttkvarn en kraftfull kvarn som levererar ett snabbt och effektivt arbete. Eller varför inte våran prisvärda Pro-Star köttkvarn. Istället för att packa köttet i vanliga fryspåsar så har vi Vakuumförpackare och Vakuumpåse, att vakuumpacka ökar smak och hållbarheten på maten. Vill du inte få blod på händer och kläder så har vi förkläde, ärmskydd och engångshandskar.

Vi har även jaktskyltar och jakt märkband, så du kan varna dina medmänniskor att nu är det jakt på gång!

Ryggsäckar & väskor

Vi har olika varianter av Ryggsäckar och väskor, Jaktryggsäckar, Stolryggsäckar, Midjeväskor och Canvas bag. Ryggsäckar och väskor för personer som gillar att vara ute i naturen.

Hundartiklar – hunden är människans bästa vän

För din fyrbenta vän har vi ett utbud av Hundartiklar både jaktrelaterade men också för fritid. Som hundbädd, signalväst, foderbox, hundkoppel, spårlina. Vill ni inte smutsa ner bilen så har vi skyddsklädsel som din hund kan sitta eller ligga på. Gör din hund illa sig i jakt så har vi första hjälpen set för hundar och skin stapler vilket är en kirurgisk hudförslutning avsedd för engångsbruk, det är ett viktigt hjälpmedel för snabb vård. Använd staple borttagare för att avlägsna hudklammer. Får din hund, fästingar så har vi fästingplockare Tick 2 den klarar även att få bort små fästingar från djur med tjock päls.

Skidor & tillbehör

När vintern är här och du vill ut på en tur med Skidor, så har vi skidorna för dig. Vi har våra populära Olskogen skidor, vildmarksskida är en skida med maximal bärighet avsedd för åkning i ospårad terräng. Gálav som betyder “djupränt” på nordsamiska är en lössnöskida som har en stor radie på brättet som gör att skidan lyfter upp snön med kraftigt avsmalnande och upphöjd bakdel. Om du skulle vilja ha ett annat alternativ på en snösko, då är Loffe snöskoskida något för dig, den är uppbyggd som vildmarksskidan med en ovaldel av limmad björk och kärnan av limmad gran, vilket ger en låg vikt. Den här skidan tar dig genom svår terräng. Dalbränd Trätjära är ett utmärkt impregneringsmedel för trä och idealiskt för grundvallning av skidor.

Till Olskogen skidan har vi jägarbindning och Stavar.

Skulle du skulle vilja ha en mer sportig skida så har vi märket OAC som är en nyutvecklad skida från Finland, som är perfekt för dig som åker ospårad terräng. Vi har tre olika varianter OAC KAR 147 UC som är mest lämpad för kvinna och ungdom, OAC XCD GT 160 UC som är lämpad för herrar och OAC XCD GT 137 UC som är lämpad för ungdomar.

Till dessa skidor har vi reservdelar som:

Snöskor - det perfekta valet när man ska vandra i djupsnö

Att ta sig fram i tuff terräng kan vara väldigt jobbigt med vanliga skor därför har vi snöskor från TSL som man antingen kan gå till fjälls med eller varför inte bara gå ut och gå i djupsnö.

Våra snöskor är inte bara lätta att ta av och på, dom är även smidiga och sköna att gå med.

När du väl ha börjat gå med dem kommer du märka att det är svårt att vara utan dom.

Vi har ett stort utbud av TSL snöskor med modeller som Snowhunter, Trappeur, Ride, Symbioz Access, Motion 2, Symbioz Hyberflex.

Passar alla skor

Du väljer själv vilka skor du vill ha i dom vi har Fritidskängor, Polyverstövlar eller varför inte Nokian vinterstövlar.

Skoterledsmarkering

Ledskyltar är ett väldigt bra sätt att visa det resterande skoteråkarna vart man kan köra och inte. Här har vi ett brett utbud på olika ledskyltar som tex skoterled, bensinstation, överfart på egen risk och många fler.

Kaminer

Under dom kyligaste vinterdagarna är det alltid mysigt att komma in i värmen i tex sportstugan då har vi en vedkamin för dig Nordforest kamin, finns i två olika storlekar. Kaminen är lätt att tända upp, den kommer snabbt upp i värme, har lång bränntid och bekväm skötsel. Den är konstruerade för ved och bör inte eldas med kol eller koks.

Till kaminen har vi olika tillbehör som:

  • Bastusarg - då får du en ypperlig bastukamin för ett billigt pris
  • Rör till Nordforest ved kamin
  • Vägg & takgenomgång
  • Knärör
  • Rökhuv

Kikare

Skulle du vilja minska avståndet mellan dig och världen, uppleva naturen fullt ut, oavsett om du skådar fåglar, andra vilda djur eller trädens topp, som ger dig fenomenala detaljer och tydlighet, så har vi olika modeller av kikare från Nikon som Nikon Aculon A211, Nikon Prostaff 7S, Nikon Sportstar EX. Våran Nordforest hunting BF är mångsidig inom fritid- och jaktområdet, kikaren är fylld med kväve för att motverka imma och för att vara vattenbeständig ner till 3 m djup. Silva Pocket med två olika förstoringar är den kompakta, pålitliga och lätta följeslagaren som alltid finns där när du behöver den. Det finns säkert tillfällen då du hade önskat att du hade en kikare med dig.

Senast betraktad