1 från 2
1 från 2

Hem & Trädgård - Allt för din trädgård

Vi på Skogma ha ett brett utbud med trädgårdsredskap som ger dig en välvårdad trädgård. För många är den egna trädgården en riktig oas av välbefinnande och trädgårdsarbete är den bästa avkopplingen från stress i vardagen.

Här har vi bland annat:

Sekatörer & Häcksaxar

Sekatörer från Felco har vi i många olika former och storlekar som hjälper dig att klippa buskar, träd och blommor. Fleco sekatörer kan hålla i många år, men av hårt arbete och upprepade slipningar kommer den så småningom slitas ner, om ditt blad har flisats eller spruckit är det högtid att byta skärblad, här på Skogma kan du handla reservskär till din sekatör.

Vi har även ett hölster som passa alla Felco sekatörer.

Liar & Grässkärare - Verktyget för skörd av långt gräs

Grässkärare har den fördelen att du kan använda den i trånga utrymmen tex mellan buskar, träd och där marken är ojämn. Liar däremot går det mycket fortare att skörda större ytor där du behöver större svängrum och där marken är jämn.

Här kan du också hitta reservdelar som:

Hem & Trädgård övrigt - Andra “bra att ha” verktyg i trädgården

Här hittar du bland annat reservdelar till din grästrimmer som Trimmertråd, Grästrimmerhuvud och Stödkopp för Techni-blade och Jet-fit grästrimmer.

Vi har även Spadar, Trädgårdsgrep, Höräfsa, Lövräfsa och Kultivator som gör det enklare att arbeta i din trädgård. Har du sjuka träd på din trädgård så har vi ett miljövänligt Lacbalsam växtskydd som är ett enkelt och problemfritt skydd mot sjukdomsalster vid skador i barken.

Kolla även in våra produkter från Solo, granulatspridaren ger en jämn och fin spridning av t.ex. konstgödsel, frö, granulerad kalk, fågelmat, vilt foder eller sand. Våra andra Solo produkter rekommenderas för viltskydds-medel och insekticider.

Senast betraktad