Nordforest Hunting Funktionsjacka
Nordforest Hunting Funktionsjacka
från 890,00 kr

2 färger

Svart

6 tillgängliga storlekar: Svart

S
M
L
XL
XXL
3XL
Brun

6 tillgängliga storlekar: Brun

S
M
L
XL
XXL
3XL
Hart Inliner XT Fleecetröja
Hart Inliner XT Fleecetröja
från 510,00 kr

2 färger

Grön

5 tillgängliga storlekar: Grön

M
L
XL
XXL
3XL
Kamouflage

5 tillgängliga storlekar: Kamouflage

M
L
XL
XXL
3XL
Woolpower Beanie Rib Mössa
Woolpower Beanie Rib Mössa
600,00 kr

2 färger

Svart

1 tillgängliga storlekar: Svart

Vinröd

1 tillgängliga storlekar: Vinröd

Nordforest Hunting High Performance Damjacka
Nordforest Hunting High Performance Damjacka
907,00 kr

2 färger

Svart

5 tillgängliga storlekar: Svart

S
M
L
XL
XXL
Brun

5 tillgängliga storlekar: Brun

S
M
L
XL
XXL
Läderbälte utan Spänne
Läderbälte utan Spänne
340,00 kr

2 färger

Svart

3 tillgängliga storlekar: Svart

Brun

3 tillgängliga storlekar: Brun

Jaktkläder

När du behöver rätt jaktkläder för din vistelse i skogen, vi har jaktkläder för både män och kvinnor och vi erbjuder kläder av märkeskvalité som Nordforest hunting, Pfanner, Swedteam, Hart, Hubertus, och Percussion.

På jakten kommer du att vara utomhus i alla väder, men trots obehagligt väder vill du nå din destination varm och torr. Det är här funktionella kläder kommer in i bilden, jaktjackor och byxor med integrerat membran säkerställer att du skyddas mot regn så risken att du blir blöt är mycket liten.

Ett tips är att inte använda kläder som enbart är gjorda av bomull då de lagrar fukt och torkar långsamt, och därför kyler dig.

Ett bättre val är olika blandningar med syntetmaterial som transporterar bort fukt från kroppen, samt plagg av ull som värmer trots fukt, flera av våra märkesprodukter erbjuder dessa funktioner.

Orange någon?

Förutom den klassiskt olivgröna färgen och camouflagefärgade plagg, så finns det även av säkerhetsskälplagg med signalfärgen orange som är obligatorisk för alla medlemmar i jaktlaget, signalfärgen är knappt synlig för viltet.

Våra kunder kan vara säkra på att dra nytta av många års erfarenhet och feedback från praktiserande jägare och frilufts människor, det finns också många jägare bland våra medarbetare här på Skogma som använder och trivs med kläderna.

Följande aspekter är grundläggande krav för din jaktkläder:

  • Slitstarka
  • Tysta
  • Funktionella
  • Lätta och snabbtorkande

Jaktjacka

Jaktjackan måste uppfylla speciella krav: den ska skydda dig mot väder och vind, ge god rörelsefrihet och varken vara för kall eller för varm. En ljudlig jacka har troligtvis skrämt bort viltet innan du ser det. En jacka med membran tillåter inte regn att passera, medan vattenånga inifrån kan komma ut. Här hittar du bland annat Nordforest hunting Harrvik jacka, Hart Fleecejacka, Hubertus Hydrojacka och många fler. Vi har även funktionströjor, fleecetröjor och västar.

Jaktbyxa

Förutom jaktjackan inkluderar en komplett jaktdräkt också bra Jaktbyxor. Det som är viktigt är en god bärkomfort både när du sitter eller går. Vi har jaktbyxor som Nordforest Hunting Röros, Pfanner Eftersöksbyxa, Hubertus Hydro och Hart Aker-T.

Vildsvinsbyxa

Mycket glädjande så blev Nordforest Vildsvinskyddsbyxan bäst i test enligt Jakt& Jägare nr. 6 –2018.

Vildsvinsbyxorna är mycket bekväma och lätta, dom saknar vattentätt membran vilket gör att dom blir svalast i klassen och går därmed att använda även på sommaren utan att bli för varm, men bör kompletteras med underställ en kall vinterdag.

Vildsvinsbyxor finns i dam och herr storlekar och i tre olika längder samt röd och grön färg.

Populär och omtyckt!!

Kolla även in på våra Jaktmössor & handskar.

Senast betraktad