1 från 2
Kåsa
Kåsa
17,00 kr

4 färger

Grön

1 tillgängliga storlekar: Grön

Röd

1 tillgängliga storlekar: Röd

Gul

1 tillgängliga storlekar: Gul

Blå

1 tillgängliga storlekar: Blå

1 från 2

Mat i fält - Maten smakar som bäst över öppen eld

Att laga mat ute är underbart alla årstider, hemma på gården, i stugan eller varför inte ta en skotertur på sjön. En brasa med öppen eld brukar va en gemensam samlingsplats för nära och kära att känna gemenskap och laga god mat tillsammans, ljudet av brinnande brasa ger oss lugn och ro i kropp och själ och vi behöver inte känna någon stress.

Här på Skogma har vi redskapen just för dig som vill laga mat ute och njuta i våran vackra natur.

Bålpannor - laga mat ute året runt

Vi har den traditionella Espegard Bålpannan som du kan använda var som helst, vinter eller sommar. Den är snygg och funktionell med kraftfulla ben som gör att den står stabilt oavsett terräng. Grillen är säker och enkel att använda och du kan använda antingen ved eller kol i den.

Till denna bålpanna har vi tillbehör som Grillgaller, Avlastningsbord, Gnistskydd, Vindskärm och Lock.

Sen har vi även Espegard Eldfat, Soppgryta, smörgåsjärn, kaffeset.

Vill du täcka över din bålpanna när du inte använder den så har vi även ett Skydd som är tillverkad av hållbart cordura-tyg som du kan sätta fast nertill med 3 slitstarka och praktiska fästremmar i nylon.

Hällmark – för en kreativ matlagning

Hällmark är ett svenskt varumärke för klassiska stekhällar och tillbehör av högsta kvalitet. Produkterna är utvecklade för att ge dig en trygg och säker användning och den bästa smakupplevelsen oavsett var du befinner dig.

Stekhällarna kan användas på många olika sätt, t.ex. över öppen eld, på grillen eller över en gasolbrännare. Du kanske använder den på fisketuren, på campingen, på stranden, på skoterturen eller i goda vänners lag i trädgården.

Produkterna är utvecklade för matlagning när den smakar som bäst, utomhus!

Vi säljer även Hällmarks kompletta set med stekhäll, gasolbrännare och regulator set. Traktörhäll, grillhäll, kolarpanna och jägarpanna.

Värmekällan hettas upp fort och jämt så då är det bara att börja laga dina maträtter som tex kött, fisk, korv, wok och kanske plättar till efterrätt.

Tillbehör

Tillbehör - Muurikkas egna tillbehörsprodukter

Mat ute smakar bättre!

Här på Skogma ha vi det lilla extra som skulle behövas när man är ute och campar, jagar eller bara är ute i den friska luften. Våra Kaffepannor från UMAS har vi i fem olika storlekar, från 2 liter upp till 6 liter. Det är en rejäl kaffepanna som du kan använda både inomhus och utomhus. Eller varför inte Kaffepannan i emalj den rymmer 1 liter och passar bäst över öppen eld och till den en matchande Emaljmugg.

Skulle du vilja hälla över ditt kaffe, choklad eller the i en Termos så har vi såklart det med, kolla in tex våran Stanley ståltermos som håller vätskan varm eller kall i 24 timmar. Där vi även har en Stanley Mattermos, den håller maten kall eller varm i hela 15 timmar, den är lätt att fylla på, äta ur och diska.

Smörgåsjärn ger dig möjligheten att grilla dina mackor med goda pålägg, men även laga mycket annat med tex inbakade minipizzor, steka bacon, ägg osv. Kärt barn har många namn som tex smörgåsjärn, mackjärn eller toastjärn.

Skeppshults produkter är av högsta kvalitét och finish. Yrkesfolk föredrar gjutjärn då värmen fördelas jämnt över hela stekpannan. Alla Skeppshults produkter är inbrända i vegetabilisk olja och kan användas direkt. Från dom har vi bland annat Stekpanna i olika storlekar, Grillpanna, Pannkakspanna, Plättpanna, Våffeljärn och Fältugn. Fungerar både inomhus och utomhus.

Mat i fält övrigt

Gillar du att röka kött då har vi ett Rökhus för dig, med denna rök kan man enkelt, både kall- och varmröka ditt kött. Rökhuset är komplett med kamin.

Andra bra att ha saker

Senast betraktad