1 från 2
TSL Ståltermos med 1 mugg, 0,75 liter
TSL Ståltermos med 1 mugg, 0,75 liter
275,00 kr

2 färger

Grå

1 tillgängliga storlekar: Grå

Blå

1 tillgängliga storlekar: Blå

35%
TSL Ståltermos
TSL Ståltermos
195,00 kr 300,00 kr

1 tillgängliga storlekar: Grå

Kåsa
Kåsa
17,00 kr

4 färger

Grön

1 tillgängliga storlekar: Grön

Röd

1 tillgängliga storlekar: Röd

Gul

1 tillgängliga storlekar: Gul

Blå

1 tillgängliga storlekar: Blå

1 från 2

Mat i fält - Maten smakar som bäst över öppen eld

Att laga mat ute är underbart alla årstider, hemma på gården, i stugan eller varför inte ta en skotertur på sjön. En brasa med öppen eld brukar va en gemensam samlingsplats för nära och kära att känna gemenskap och laga god mat tillsammans, ljudet av brinnande brasa ger oss lugn och ro i kropp och själ och vi behöver inte känna någon stress.

Här på Skogma har vi redskapen just för dig som vill laga mat ute och njuta i våran vackra natur.

Bålpannor - laga mat ute året runt

Vi har den traditionella UMAS Bålpannan som du kan använda var som helst, vinter eller sommar. Den är snygg och funktionell med kraftfulla ben som gör att den står stabilt oavsett terräng. Grillen är säker och enkel att använda och du kan använda antingen ved eller kol i den.

Till denna bålpanna har vi tillbehör som Grillgaller, Avlastningsbord, Gnistgaller, Vindskärm, Lock, Gnistfångslock och Vindskärm.

Sen har vi även UMAS Frigg Bålpanna som är komplett med stek platta, grillgaller, stativ, tre stycken gnistfångsskärmar, gnistfångslock samt askbehållare. Bålpannan är i gjutjärn, och som ni vet så rostar gjutjärnsprodukter om det utsätts för fukt, så följ bruksanvisningen noga.

Vill du täcka över din bålpanna när du inte använder den så har vi även ett Skydd vilket passar båda bålpannorna som är tillverkad av slitstarkt nylon som du kan sätta fast nertill.

Muurikka - för en kreativ matlagning

Muurikka är ett varumärke av högsta kvalité som kan användas under en lång tid framöver. Muurikkans populära stekhällar är anpassade för matlagning utomhus över både öppen eld och gasol, ställ hällen över elden och laga maten direkt, inga giftiga tändvätskor eller dammiga grillkol behövs. Skulle du vilja förlänga din stekhäll så har vi förlängningsben dom är perfekt ifall underlaget är ojämnt.

Vi säljer även Muurikkas sommarkök med gasolbrännare och vagn, värmekällan hettas upp fort och jämt så då är det bara att börja laga dina maträtter som tex kött, fisk, korv, wok och kanske plättar till efterrätt.

Och vill ni bara åka ut på picknick en varm sommardag så har vi en Muurikka Picknick häll som är en liten handgrillhäll, väldigt lätt att stoppa ner i picknickkorgen eller i väskan.

Tillbehör - Muurikkas egna tillbehörsprodukter

Mat ute smakar bättre!

Här på Skogma ha vi det lilla extra som skulle behövas när man är ute och campar, jagar eller bara är ute i den friska luften. Våra Kaffepannor från UMAS har vi i fem olika storlekar, från 2 liter upp till 6 liter. Det är en rejäl kaffepanna som du kan använda både inomhus och utomhus. Eller varför inte Kaffepannan i emalj den rymmer 1 liter och passar bäst över öppen eld och till den en matchande Emaljmugg.

Skulle du vilja hälla över ditt kaffe, choklad eller the i en Termos så har vi såklart det med, kolla in tex våran Stanley ståltermos som håller vätskan varm eller kall i 24 timmar. Där vi även har en Stanley Mattermos, den håller maten kall eller varm i hela 15 timmar, den är lätt att fylla på, äta ur och diska.

Skogsutflykt eller kanske strömavbrott i båda fallen är det bra med ett litet portabelt kök som inte kräver någon el då har vi Stormkök i antingen 7 eller 9 delar, som innehåller kastruller, stekpanna, vindskydd och 9 delars en kaffepanna 0,8 L.

Smörgåsjärn ger dig möjligheten att grilla dina mackor med goda pålägg, men även laga mycket annat med tex inbakade minipizzor, steka bacon, ägg osv. Kärt barn har många namn som tex smörgåsjärn, mackjärn eller toastjärn.

Med Korvjärn i gjutjärn blir du effektiv i korvgrillarkön och dessutom slipper du svartbrända korvar. Men tycker du om att dom bli lite svart så har vi även Grillpinne som du sätter fast korven på, så det är bara göra grilla.

Skeppshults produkter är av högsta kvalitét och finish. Yrkesfolk föredrar gjutjärn då värmen fördelas jämnt över hela stekpannan. Alla Skeppshults produkter är inbrända i vegetabilisk olja och kan användas direkt. Från dom har vi bland annat Stekpanna i olika storlekar, Grillpanna, Pannkakspanna, Plättpanna, Våffeljärn och Fältugn. Fungerar både inomhus och utomhus.

Mat i fält övrigt

Gillar du att röka kött då har vi ett Rökhus för dig, med denna rök kan man enkelt, både kall- och varmröka ditt kött. Rökhuset är komplett med kamin.

Andra bra att ha saker

  • Hambugerpress tillsätt köttet, stäng locket, lägg på grillen eller stekpannan. Klart!
  • Skinnförkläde i buffelskinn, snygg och rejäl.
  • Stanley Kylbox 15,1 liter, håller innehållet kallt upp till 36 timmar.
  • Portabel grill hopfällbar grill med ben och galler, enkel att ta med.
  • 24 hour meals mjukkonserver innehåller färdiga rätter som bara behöver värmas, finns i fyra olika smaker, passar bra till dig som inte har tillgång till vatten då det färdiga rätterna inte kräver vatten vid tillagning.
Senast betraktad