Mat ute smakar bättre!

Här på Skogma ha vi det lilla extra som skulle behövas när man är ute och campar, jagar eller bara är ute i den friska luften. Våra Kaffepannor från UMAS har vi i fem olika storlekar, från 2 liter upp till 6 liter. Det är en rejäl kaffepanna som du kan använda både inomhus och utomhus. Eller varför inte Kaffepannan i emalj den rymmer 1 liter och passar bäst över öppen eld och till den en matchande Emaljmugg.

Skulle du vilja hälla över ditt kaffe, choklad eller the i en Termos så har vi såklart det med, kolla in tex våran Stanley ståltermos som håller vätskan varm eller kall i 24 timmar. Där vi även har en Stanley Mattermos, den håller maten kall eller varm i hela 15 timmar, den är lätt att fylla på, äta ur och diska.

Skogsutflykt eller kanske strömavbrott i båda fallen är det bra med ett litet portabelt kök som inte kräver någon el då har vi Stormkök i antingen 7 eller 9 delar, som innehåller kastruller, stekpanna, vindskydd och 9 delars en kaffepanna 0,8 L.

Smörgåsjärn ger dig möjligheten att grilla dina mackor med goda pålägg, men även laga mycket annat med tex inbakade minipizzor, steka bacon, ägg osv. Kärt barn har många namn som tex smörgåsjärn, mackjärn eller toastjärn.

Med Korvjärn i gjutjärn blir du effektiv i korvgrillarkön och dessutom slipper du svartbrända korvar. Men tycker du om att dom bli lite svart så har vi även Grillpinne som du sätter fast korven på, så det är bara göra grilla.

Skeppshults produkter är av högsta kvalitét och finish. Yrkesfolk föredrar gjutjärn då värmen fördelas jämnt över hela stekpannan. Alla Skeppshults produkter är inbrända i vegetabilisk olja och kan användas direkt. Från dom har vi bland annat Stekpanna i olika storlekar, Grillpanna, Pannkakspanna, Plättpanna, Våffeljärn och Fältugn. Fungerar både inomhus och utomhus.

Senast betraktad