Bästsäljare
20%
Timbermen Regnjacka
Timbermen Regnjacka
1 625,60 kr 2 032,00 kr

2 färger

Gul/röd

5 tillgängliga storlekar: Gul/röd

S
M
L
XL
XXL
Orange/svart

5 tillgängliga storlekar: Orange/svart

S
M
L
XL
XXL
20%
Timbermen Regnbyxa
Timbermen Regnbyxa
1 080,80 kr 1 351,00 kr

2 färger

Gul/röd

5 tillgängliga storlekar: Gul/röd

S
M
L
XL
XXL
Orange/svart

5 tillgängliga storlekar: Orange/svart

S
M
L
XL
XXL

Regnkläder

Kläder för alla väder. Låt inte regnet hindra dig arbetet – utrusta dig med ett bra regnställ som har hög vattentäthet och högt vattenångmotstånd. Skyddscertifieringen EN 343 - Skyddskläder mot dåligt väder säkerställer att regnkläderna håller hög kvalitet. Plaggen skyddar mot olika former av nederbörd så som regn, snö, dimma och markfuktighet.

Vår Timbermen Regnjacka och Regnbyxa är certifierad enligt EN 343 klass 3 – 3 vilket innebär högsta klass vattentäthet (max 3) samt högsta klass vattenångmotstånd (max 3). Dessa är inte varselklassade men har hög synlighet tack vare de iögonfallande färgerna samt reflexpartier på utvalda delar.

Utvalda varumärken:

Varsel och regnkläder? Javisst!

Ibland ställer arbetet extra höga krav, därför har Nordforest tagit fram en praktisk Regnjacka med godkänd varsel enligt EN ISO 20471.

Tvättråd

Kläder med membran (regnkläder) t.ex. GORE-TEX®, Hydratic eller PU-laminat skall tvättas enligt tillverkarens tvättråd. Regnklädernas membran är vattenavvisande samtidigt som de leder ut fukten inifrån. Vi rekommenderar användning av flytande tvättmedel för att membranen skall förbli permeabla. Undvik användning av pulvertvättmedel och sköljmedel eftersom det täpper till porerna i membranet som gör det möjligt för fukten att ledas ut.

Håll fötterna torra

Kängor och stövlar hittar du i kategorin Skor, kängor & stövlar där vi satsat på ett brett utbud av skyddsskor som stål både väta, kyla och annan påfrestning. Är du ute efter skor som passar ett aktivt friluftsliv bör du titta i kategorin Skog, kängor & stövlar som är en underkategori till Jakt & Fritid.

Komplettera en bra sko med ett par Strumpor av hög kvalitet.

Senast betraktad