Köpvillkor

 

För leverans utom Sverige kontakta vår kundservice: +46 (0)644-72100

Pris
Moms ingår i alla priser. Vi förbehåller oss rätten att ändra priserna utan föregående meddelande.

Frakt
Fraktkostad 119:- inkl. moms tillkommer. Skogma ansvarar endast för att produkten skickas ut med fraktbolaget från lager och friskriver sig från alla krav gällande ersättning till kunden i relation av leveransförseningar. Speciella fraktvillkor gäller återförsäljare, exportleveranser och skrymmande gods.

Betalningsalternativ
Betala med Klarna Checkout, kreditkort eller Faktura.

Du kan välja mellan flera olika betalningsalternativ:

1. Klarna Checkout
Klarna Checkout gör det enkelt, flexibelt och tryggt för dig att handla på nätet. Genom att besvara ett par frågor identifierar du dig enkelt och du kan välja den betalmetod som passar dig bäst. En finess med Klarna Checkout är att vi skiljer på köp och betalning. Först bekräftar du ditt köp och sedan väljer du hur du vill betala. Vilka betalsätt som erbjuds dig kan variera beroende på kreditbedömning. De vanligaste betalningsmetoderna är dock faktura, delbetalning, kort, banköverföring eller annan direktbetalning. Allt är lika säkert.

Du kan läsa mer under fliken betalningsmetoder Klarna.

2. Kortbetalning
Vi accepterar VISA och Mastercard. Fyll i ditt kortnummer och kortets giltighetstid, samt kortets CW2/CVC-kod. Pengarna dras direkt från ditt konto i samband med att du godkänner transaktionen. All information rörande transaktioner skickas via SSL (Secure Sockets Layer) och är krypterade. Vår samarbetspartner för kortbetalningar är Klarna. På ditt kontoutdrag kommer det stå SKOGMA.

3. Fakturakund
Du kan ansöka om att bli fakturakund via mail till info@skogma.se  Efter godkänd kreditkontroll får du betalningsvillkoret 20 dagar netto. Vid försenad betalning utgår dröjsmålsränta med för närvarande 10%.

Vid pappersfaktura tillkommer en fakturaavgift på 39 kr.

Ett alternativ till pappersfaktura är att i stället få sin faktura via e-post. Skicka in uppgifter på mottagaradress, för faktura via e-post, samt kundnummer till ekonomi@skogma.se så kan vi  lägga till rätt adress.

Om ni har möjlighet att ta emot e-faktura via en faktura växel så har vi en samarbetspartner som heter Inexchange.

 

Garanti & Reklamationer
För privatpersoner levereras alla varor med garanti, utöver de rättigheter du har som konsument genom Konsumentköplaget och Distans- och hemförsäljningslagen. Vissa varor omfattas av produktgaranti från leverantören. Vid fabrikationsfel byter vi ut varan. Returnera varan snarast tillsammans med skriftlig anmärkning samt faktura. Kom ihåg att spara fakturan då den fungerar som garantibevis.

Om betalning skett genom något av våra andra alternativ måste du istället spara kvitto som du får via e-post i samband med att din vara levereras, det fungerar i dessa fall som garantibevis. Vid reklamation måste kopia av faktura bifogas. Vid godkänd reklamation utgår ersättning med likvärdig vara eller belopp.

Ångerrätt
Som kund har du alltid 14 dagars ångerrätt enligt Distansavtalslagen. Det innebär att om du köper en vara på post-order eller via telefon, TV-shop eller Internet, har du möjlighet att ångra köpet inom 14 dagar. Ångerfristen börjar löpa från den dag du tagit emot varan. Om du ångrar ditt köp och skickar tillbaka en produkt till oss betalar vi till-baka ditt köpbelopp senast inom 10 dagar. Som kund betalar du själv eventuell returfrakt, och ångrad produkt ska alltid returneras i väsentligen oförändrat skick samt, om möjligt, i originalförpackning med tillhörande emballage. Vi rekommenderar dig som kund att bifoga kopia av faktura, följesedel eller ditt namn och ordernummer.

Outlösta paket
Vi förbehåller oss rätten att debitera våra fraktkostnader för gods som ej blivit utlöst inom föreskriven tid.

Alla uppgifter lämnas under förbehåll av rätt till ändring. Produktsortimentet gäller så långt lagret räcker. Vi reserverar oss för eventuella tryckfel.

Företagsuppgifter
Skogsmateriel-Nordforest AB, Storgatan 62, 833 41 HAMMERDAL.

Ordertelefon: 0644-721 00, Fax: 0644-710 87.
Organisationsnummer: 556579-1349
Säte: Strömsund
Innehar F-skattebevis

Senast betraktad