Artikeln har lagts till.

Meindl Kansas GTX, dam

Artikel nr.: 309247012106

Meindl Kansas GTX, dam
2 899,00 kr

inkl. moms Frakt tillkommer.

Leveranstid ca 10-20 arbetsdagar.

Leveranstid ca 10-20 arbetsdagar.

Beskrivning
Med sitt breda användningsområde från vardag till skogspromenader och lättare vandringar har...mer
Produktinformation "Meindl Kansas GTX, dam"

Med sitt breda användningsområde från vardag till skogspromenader och lättare vandringar har Kansas Lady GTX® blivit en storfavorit. Kängan kan också användas vid skogsplantering, trädgårdsarbete, fritidsaktiviteter såsom snöskovandring, rullskidåkning (Skikes) och skidåkning. Se OAC skidan i vår webbutik.

Kängans tidlösa design gör att den passar såväl vandringsbyxan som till jeans, i stad eller natur. Modellen är dessutom lätt,stabil och har en mycket hög komfort.

Meindl Kansas Lady GTX® utsågs till "Årets Meindl-känga 2017". Den kom även på tredje plats i Råd & Röns stora kängtest 2016 och fick utlåtandet "Bra Köp". Utmärkt, bekväm och slitstark känga som tar dig genom vått och torrt i många år. Kängan är lämplig för användning i lätt till medelsvår terräng och på leder.

Tillverkad i vaxat nubuckläder för extra lång hållbarhet. GORE-TEX®-membran för 100% vattentäthet och god andning. Uppdragen gummering framtill för att bättre tåla slag och stötar.

Yttersula Meindl Multigriff® av Vibram® och PU mellansula för god stötdämpning. Urtagbar och tvättbar Air Active® Soft Print drysole innersula. DIGAfix® för hälfixering och stadiga hakar för snabbsnörning.

  • Passar normal läst. Finns även som herrmodell.
  • Skafthöjd 10 cm.
  • Vikt 1310 g (strl 42).

Vi rekommenderar att kängor är ca 10 mm längre än din fotlängd för att du ska få plats med t.ex. extra strumpor eller sulor och för att fötterna sväller något under en dags vandring.

Meindl: Storleksguide, KLICKA HÄR!
Meindl: Mät din fot, KLICKA HÄR! 

  • https://cdn.grube.de/2014/03/06/L_Meindl-Digafix_j14
  • https://cdn.grube.de/2021/02/18/Gore-Tex_Jagd_1_j21
  • https://cdn.grube.de/2013/08/08/L_Vibram
Senast betraktad