Artikeln har lagts till.
Beskrivning
Nordforest jakt och skyddsbyxa för dig som jagar vildsvin. Nytt innovativt och mycket effektivt...mer
Produktinformation "Nordforest Hunting Vildsvinsskyddsbyxor, dam"

Nordforest jakt och skyddsbyxa för dig som jagar vildsvin. Nytt innovativt och mycket effektivt stickskydd. Stickskyddet är testad både mot stick och slagverkan. Materialet i stickskyddet liknar det som används vid fäktning. Skyddet är placerat på sådant sätt, så att alla större blodkärl och senor ska skyddas vid ev. närkontakt med vildsvin.

Byxan har hög skärning bak och är elastisk för bra komfort och passform. Knäna är förstärkta med Kevlar. Framsida och anklar är vattenavvisande. Damask med krok för kängan på insidan byxben för skydd mot skräp och fästingar. Extra ventilation i midja, på framsidan, och på baksida av lår med dragkedja. Två framfickor med dragkedja, två benfickor, en knivficka och en bakficka med dragkedja. Vikt endast 1,05 kg (stl.M).

Storleksklassificering:

  • Normal längd: 75 cm
  • Kortare storlekar 5 cm kortare ben
  • Längre storlekar 7 cm längre ben

OBS! Stora i storleken, en stl mindre än vanligt rekommenderas.

Varning: Ingen skyddsutrustning kan ge 100%-igt skydd. Om skyddsinsatsen är skadad måste plagget bytas ut.

Rekommendation: Tekniska textilier förlorar sin hållbarhet på grund av miljöpåverkan. Vi rekommenderar att du byter ut skyddsbyxorna efter 24 månader eller efter 40 tvättar.

Skötselråd: Tvättbar upp till 40 grader. Inget blekmedel. Vrid inte. Ingen torktumlare. Inga sköljmedel och ingen mjukmedel. Ingen kemtvätt. Hängande torr.

Senast betraktad