Artikeln har lagts till.

Norwood Datastyrning, med drivning

Artikel nr.: 190062001001

Norwood Datastyrning, med drivning
Norwood Datastyrning, med drivning
42 350,00 kr

inkl. moms Frakt tillkommer.

Leveranstid ca 1-3 arbetsdagar.

Leveranstid ca 1-3 arbetsdagar.

Beskrivning
För att öka din produktion, särskilt för att bearbeta stora volymer av dimensionerat timmer, bör...mer
Produktinformation "Norwood Datastyrning, med drivning"
Denna produkt utgår. Det kommer en ny modell !

För att öka din produktion, särskilt för att bearbeta stora volymer av dimensionerat timmer, bör du överväga att lägga till Norwood Computer Setworks för LumberPro HD36. HD36 är världens enda bandsågverk som startar manuellt, men som när som helst kan uppgraderas för att fungera med datorstyrning.

”Markera” ditt första snitt för att ge datorn dess ursprungliga referenspunkt. Efter varje snitt  höjer datorn såghuvudet automatiskt till rätt höjd för att säkert återgå till startpunkten. Tryck på ”Set” och såghuvudet sänks automatiskt ner för nästa snitt för din programmerade brädtjocklek.

Mångsidigt och lätt att använda: Ändra snabbt brädtjockleken från ett sågsnitt till ett  annat – datorn har förprogrammerats med 10 olika sågdjupsinställningar. Eller du kan enkelt  omprogrammera några av de tio förinställningarna för att såga egna specialmått. Du kan även  ändra programmet för sågning i tum eller millimeter i steg om 0,001 tum eller 0,1 mm.

Självkalibrerande: Med högsta noggrannhet mäter datorn kontinuerligt såghuvudets linjära  position för att bedöma noggrannheten. Baserat på parametrar med snäva toleranser beräknar datorn överskott/brist och omkalibrerar automatiskt sig själv för att vara exakt inom 0,5mm utan att någon manuell ändring behöver göras. Avsedd för 4,8m sågverk, lägg till en förlängninskedja1,2m  för varje förlängningsdel ni har. artnr 190065

Valfri fjärrfunktion: Kontrollpanel sitter på manöver stationen gör att du kan programmera och använda inställningarna.  Lägg till en fjärrstyrning med kabel för att styra det på distans (artnr,190650)

 

Andra har också beställt
Senast betraktad