Artikeln har lagts till.

Peltor SecureFit X5000 Skyddshjälm

Artikel nr.: 289750003001

Peltor SecureFit X5000 Skyddshjälm
1 090,00 kr

inkl. moms Frakt tillkommer.

Leveranstid ca 1-3 arbetsdagar.

Färg: Orange

Orange
Vit
Svart
Neongrön

Leveranstid ca 1-3 arbetsdagar.

Beskrivning
3M™ SecureFit™ skyddshjälm i X5000-serien skyddar huvudet säkert och bekvämt. Den är perfekt för...mer
Produktinformation "Peltor SecureFit X5000 Skyddshjälm"

3M™ SecureFit™ skyddshjälm i X5000-serien skyddar huvudet säkert och bekvämt. Den är perfekt för bland annat arbete på höjder eller industriella arbeten som innefattar tung utrustning och andra faror.

Vår ventilerande skyddshjälm är utformad och certifierad enligt standarderna SS-EN12492 (klätterhjälmar) och SS-EN397 (industrihjälm) och med det unika hakbandet med 4-punktsfäste och väljarfunktion kan du växla mellan dessa beroende på säkerhetskraven på arbetsplatsen.

Skyddshjälmen är ventilerad, utan brätte och har 3M UVicator sensorer som anger exponeringsnivån för skadligt ultraviolett ljus (UV-ljus). De har ett lättjusterat 6-punktsfäste med den exklusiva Pressure Diffusion-teknologin som ger en säker passform och ökar bekvämligheten genom att minska trycket på pannan med upp till 20 % jämfört med traditionella hjälminreden från 3M.

Skyddshjälmens utformning har inspirerats av moderna klätterhjälmar och eftersom de är utan brätte har du fri sikt uppåt så att du har koll på omgivningen och kan undvika risker. Det finns sex olika inställningar så att du kan justera höjden på hjälminredet fram- och baktill för att passa många olika huvudformer. Hjälminredet har ett lättjusterat 6-punktsfäste som gör att du lätt kan spänna huvudbandet efter behov. De här skyddshjälmarna har patenterade 3M™ UVicator™ sensorer som byter färg från röd till vit när de utsätts för skadliga nivåer UV-ljus. UV-strålning kan göra en skyddshjälm spröd och därmed försämra dess skyddsförmåga och när sensorn ändrar färg är det dags att byta ut hjälmen.

Hjälmen har tillbehörsuttag och klämmor som fungerar med ett stort urval av visir, hörselkåpor och andra tillbehör från 3M. Hjälmen levereras med reflexer och hakband med magnetfäste.

Obs! Skyddshjälmarna i X5000-serien är inställda på antingen SS-EN 12492 (klätterhjälm) eller SS-EN 397 (industrihjälm) men kan inte uppfylla båda EN-standarderna samtidigt.

Andra har också beställt
Senast betraktad