Frontier bandsågverk

Finns i dagsläget i 2 modeller:

  • OS23:Sågar stockar upp till 59cm diameter.
  • OS27:Sågar stockar upp till 69cm i diameter.

Dessa är tillverkade av Norwood för att tillgodose dig som önskar såga bräder och reglar hemma på gården, du har t.ex. vindfällen eller barkborreträd som inte lönar sig att sälja utan vill på ett enkelt och prisvärt sätt såga upp det för att använde det till att rusta upp dina byggnader, eller kanske timra den där stugan du gått och drömt om. Frontier sågverk kan även monteras på trailer så det blir mobilt. Se här för alla tillbehör som finns till sågverket.

Skogma Sågcenter

Då vi märker ett stort intresse för våra sågverk, så har vi byggt ett sågscenter i Hammerdal. Här finns våra sågverk uppställda för demo och prova på året om, så välkommen att boka en tid för visning/prova på redan nu! 

Vi rekommenderar Norwoods egna Youtube kanal där ännu mer information och utbildande filmer finns för att få ut det mesta möjliga nöje av ert sågverk. 

Har du frågor och funderingar så tveka inte att kontakta oss. Du når oss på telefonnummer: 0644-721 00 och fråga efter någon av våra produktspecialister: Tommy Carlsson, Ulf Nilsson eller Fredrik Norberg. 

Senast betraktad