Skogma - stolt återförsäljare av Norwood sågverk i Sverige

 

Vinterns stora nyhet på Skogma är att man nu kan erbjuda ett sortiment av sågverk som består av ett kedjesågverk och tre bandsågverk. Sågverken är effektiva, anpassningsbara samt transportabla. Kedjesågverket Norwood PortaMill PM14 kan transporteras i bagageutrymmet i en vanlig kombibil. Och den största modellen av bandsågverk, Norwood LumberPro HD36, har en kapacitet att såga stockar upp till 90 centimeter i diameter.

Som stolt återförsäljare av Norwood sågverk kan Skogma nu erbjuda ett mångsidigt sågverkssortiment som består av fyra stycken grundmodeller - ett kedjesågverk och tre bandsågverk. Produkterna är lätta att använda och uppgraderingsbara. Samtliga sågverk har ett brett användningsområde och kan enkelt anpassas efter kundens behov. Norwood sågverk är kvalité och har idag över 50 patent på bandsågverk, vilket är mer än vad alla konkurrerande sågverkstillverkare har tillsammans.

Skogma presenterar nu Norwood sågverk för den svenska marknaden med marknadsanpassade priser och konkurrenskraftiga fraktkostnader.

- Det känns otroligt spännande att vi nu har Norwood sågverk i vårt sortiment. Vi jobbar för fullt med att lära oss allt om Norwood sågverk och har även dedikerat ett säljteam som blir specialiserade på Norwood sågverk som nu ”sitter i skolbänken” för att lära sig allt om Norwood sågverk. Vi ska erbjuda våra kunder absolut bästa service, säger Fredrik Schultz, försäljningschef, Skogma.

Skogma har i över 90 år varit svenskarnas mest pålitliga leverantör för kvalitetsverktyg och tillbehör för skogsbruk. Skogma är inne i en expansiv fas och investerar en hel del inför framtiden.

- Vi har bland annat ny webshop och ny produktkatalog på gång. Vi vidareutbildar vår personal och vi utökar produktsortimentet rejält. När vi släpper vår nya produktkatalog kommer vi ha mer än 20 % nya artiklar att erbjuda, jämfört med förra katalogen, säger Rickard Svensson, vd, Skogma.

 

För mer information och bilder, vänligen kontakta:

Fredrik Schultz, försäljningschef, Skogma - Skogsmaterial Nordforest AB

070-616 39 69

fredrik.schultz@skogma.se

Taggar: Norwood, Sågverk
Stäng filter
Filtrera efter:
Kategorier
(SupportLabelCaptcha)

* obligatoriska fält.

Mer Tips & Inspiration
40 smarta packningstips: för dig som ska ut i naturen 40 smarta packningstips: för dig som ska ut i naturen
När du ska ut i de svenska landskapen gäller att du packar smart. Det är viktigt att du har en ryggsäck som är bekväm för vandring. Beroende på hur lång utflykt du har tänkt göra är det viktigt att du har rätt storlek på din väska.
Läs mer
Klassificeringar av sågskyddskläder Klassificeringar av sågskyddskläder
Vad betyder egentligen de piktogram som du hittar på insidan (eller utsidan) av dina skyddskläder? Vi har listat några av de vanligaste skyddsbeteckningarna!
Läs mer
Bekämpa barkborrarna Bekämpa barkborrarna
Barkborrefällor bör placeras ut så tidigt som möjligt på våren då barkborrarna börjar svärma vid +18°. Här hittar du information om vår olika fällor och dess egenskaper.
Läs mer
Skyddsklasser. Hur fungerar sågskydd? Skyddsklasser. Hur fungerar sågskydd?
Hur fungerar sågskydd? Sågskyddet är placerat mellan yttertyget och fodret, som består av flera lager löst vävda och mycket långa tunna rivfasta trådar.
Läs mer
Kedjespännare för filning av kedja på löst svärd Kedjespännare för filning av kedja på löst svärd
Detta hjälpmedel spänner upp kedjan på motorsågsvärdet så filning av kedjan är möjlig på löst svärd i ex, vis ett skruvstycke. Monteras på sågsvärdets infästning spår med 2st bult med vingmutter.
Läs mer