Skogma - stolt återförsäljare av Norwood sågverk i Sverige

 

Vinterns stora nyhet på Skogma är att man nu kan erbjuda ett sortiment av sågverk som består av ett kedjesågverk och tre bandsågverk. Sågverken är effektiva, anpassningsbara samt transportabla. Kedjesågverket Norwood PortaMill PM14 kan transporteras i bagageutrymmet i en vanlig kombibil. Och den största modellen av bandsågverk, Norwood LumberPro HD36, har en kapacitet att såga stockar upp till 90 centimeter i diameter.

Som stolt återförsäljare av Norwood sågverk kan Skogma nu erbjuda ett mångsidigt sågverkssortiment som består av fyra stycken grundmodeller - ett kedjesågverk och tre bandsågverk. Produkterna är lätta att använda och uppgraderingsbara. Samtliga sågverk har ett brett användningsområde och kan enkelt anpassas efter kundens behov. Norwood sågverk är kvalité och har idag över 50 patent på bandsågverk, vilket är mer än vad alla konkurrerande sågverkstillverkare har tillsammans.

Skogma presenterar nu Norwood sågverk för den svenska marknaden med marknadsanpassade priser och konkurrenskraftiga fraktkostnader.

- Det känns otroligt spännande att vi nu har Norwood sågverk i vårt sortiment. Vi jobbar för fullt med att lära oss allt om Norwood sågverk och har även dedikerat ett säljteam som blir specialiserade på Norwood sågverk som nu ”sitter i skolbänken” för att lära sig allt om Norwood sågverk. Vi ska erbjuda våra kunder absolut bästa service, säger Fredrik Schultz, försäljningschef, Skogma.

Skogma har i över 90 år varit svenskarnas mest pålitliga leverantör för kvalitetsverktyg och tillbehör för skogsbruk. Skogma är inne i en expansiv fas och investerar en hel del inför framtiden.

- Vi har bland annat ny webshop och ny produktkatalog på gång. Vi vidareutbildar vår personal och vi utökar produktsortimentet rejält. När vi släpper vår nya produktkatalog kommer vi ha mer än 20 % nya artiklar att erbjuda, jämfört med förra katalogen, säger Rickard Svensson, vd, Skogma.

 

För mer information och bilder, vänligen kontakta:

Fredrik Schultz, försäljningschef, Skogma - Skogsmaterial Nordforest AB

070-616 39 69

fredrik.schultz@skogma.se

Taggar: Norwood, Sågverk
Stäng filter
Filtrera efter:
Kategorier
(SupportLabelCaptcha)

* obligatoriska fält.

Mer Tips & Inspiration
Klassificeringar av sågskyddskläder Klassificeringar av sågskyddskläder
Vad betyder egentligen de piktogram som du hittar på insidan (eller utsidan) av dina skyddskläder? Vi har listat några av de vanligaste skyddsbeteckningarna!
Läs mer