1 från 6
1 från 6

Avverkning

Här hittar du det du behöver när du avverkar ditt bestånd. När du skördar ger du plats till en ny generation med skog, eller ser till att ge nytt utrymme åt de kvarvarande träd. Det är viktigt att du genomför avverkningen hänsynsfullt och med syfte att skapa en bra skog för framtiden. Under den denna kategori har vi samlat verktyg och redskap som man kan behöva vid avverkning av skog. Leta efter den välkända kwf certifieringen där produkterna har genomgått rigorösa tester.

Redskap för manuellt skogsarbete

Sverige har ett av världens effektivaste skogsbruk. Sveriges skogar ägs till ca 50% av privata skogsägare. Avverkingen görs med oftast med moderna maskinern som kan hugga ner och bearbeta fler än 100 träd i timmen. Men ibland behövs avverkningsarbetet göras för hand. Vi tillhandahåller ett stort utbud av redskap för det manuella skogsarbetet, ta en titt under kategorierna Brytjärn & Kilar, Yxor, Barkjärn och Skrapor och Flottningshakar & Draghakar. Här kommer du hitta massvis med nyttiga redskap för dig i ditt arbete.

Motorsågar och Motorsågstillbehör

Vi är framförallt mycket nöjda med vårt stora sortiment av Motorsågskedjor och Motorsågssvärd. När du använder din motorsåg vid avverkning behöver du se till att den är i bästa skick, därför har vi ett stort utbud av Slipmaskiner, Filar & Mallar och Motorsågstillbehör som du använder för att se till att din maskin håller år framöver!

Senast betraktad