Motorsågssvärd

Vi har allt du behöver för att kunna använda din motorsåg precis när det passar dig. Att du har rätt motorsågssvärd för arbetet innebär trots allt att det går smidigare och enklare. Du kan snabbt hitta precis det du behöver genom att botanisera bland de olika alternativen som finns. Långa, korta, dubbel ended montering och med utbytbara noshjul. Du kan alltid, dygnets alla timmar, hitta precis det som passar för dina behov här hos oss.

Välja rätt motorsågssvärd

När du ska arbeta med en motorsåg är det viktigt att du har rätt utrustning för att arbetet ska gå smidigt och effektivt. Att välja rätt motorsågssvärd är därmed ett val som påverkar om ditt arbete kommer att gå enkelt eller inte. Det finns bland annat långa, korta och med double ended montering att välja mellan. Du kan välja ett motorsågssvärd som har ett utbytbart noshjul.

Det är viktigt att du ser till att du har rätt motorsågssvärd för arbetet framför dig. Se till att du byter ut svärdet när det behövs. På det sättet kan du vara säker på att du alltid har rätt verktyg som är i det bästa möjliga skicket. Ett motorsågssvärd håller en lång tid men ska skötas om precis som allt annat för att vara i bästa skick. På samma sätt som att du måste byta ut kedjan när det behövs, är det också viktigt att motorsågssvärdet byts ut när det behövs.

Checklista – välj rätt motorsågssvärd

I butiken kan du i lugn och ro gå igenom alla alternativ under dygnets alla timmar. Ta den tiden du behöver för att hitta det bästa alternativet som passar för dig. Det här är några saker att tänka på:

  • Välj rätt storlek
  • Tänk på att det finns utbytbara svärdtoppar på en del motorsågssvärd
  • En del kommer med utbytbara noshjul
  • Läs skötselråden om motorsågssvärdet
Senast betraktad