Håll ordning på alla prylar med taxeringsvästen

Taxeringsvästen används vid taxering, planering och andra skogsarbeten där det finns ett behov av att ha skogsbrukarens alla verktyg lättillgängliga. Västen är tillverkad i ett slittåligt och ventilerande material i varselfärg med reflexpartier för att användaren ska vara väl synlig.

Västen har många praktiska fickor för instrument, telefon, markeringsband med mera. Den har även en stor ficka baktill som till exempel rymmer regnkläder eller regnponcho för att du snabbt ska ha åtkomst till dessa vid växlande väder. Dragkedjor på sidorna gör det möjligt att variera storleken i midjan vilket är praktiskt vid årstidsskiften, på vintern görs västen större för att få plats med en tjockare jacka under. Det gör det också möjligt att till viss del justera efter olika individer när västen har flera användare.

Det är tillbehören som gör västen

Du utrustar enkelt västen efter dina behov genom att komplettera med några av våra tillbehör. Fyra fästen för tillbehör är förmonterade. Med rätt tillbehör får du med dig märkband, märkfärg, tillväxtborr och mycket annat. (Obs! En del tillbehör kräver adapter)

Senast betraktad