Liar

Här i butiken hittar du allt du behöver när det kommer till liar. Att du använder dig av rätt lie i arbetet gör trots allt en stor skillnad och innebär ett lättare arbete. Välj det redskapet som underlättar arbetet och som passar för dina behov. Du kan botanisera bland liar, nya lieblad och brynen här hos oss. Du kan på det här viset se till att göra arbetet lättare och få det verktyget du behöver.

Välj rätt bland liar och tillbehör

Allt arbete kan underlättas genom att du har rätt verktyg och redskap. Liar gör arbetet lättare när det gäller att bli slå gräs och andra grödor. Ett manuellt redskap som kan användas på många sätt och vis. Du kan med en lie göra arbetet lättare och framförallt bättre. Här hos oss hittar du gott om olika liar men också tillbehör som brynen av olika slag samt lieblad. En lie kan snabbt bli slö och kräver därmed ett bryne för att hålla den vass.

Att välja bland liar behöver inte vara svårt. Utgå ifrån dina behov och ta den tiden du behöver för att välja ut den utrustningen som passar dem. Butiken är alltid öppet under dygnets alla timmar och du kan i lugn och ro hitta det du behöver.

Checklista för att välja bland liar

Här hos oss har du alltid möjligheten att hitta precis det du behöver. Liar kommer i olika varianter, former och med olika tillbehör. Se över vad du behöver och ta dig tiden för att välja ut rätt alternativ. Något du kan tänka på när du ska välja mellan olika liar är följande:

  • Längd och vikt är två faktorer du ska tänka på vid val av lie.
  • Se till att skaffa ett bryne till din lie.
  • Välj rätt längd på liebladet.
  • Läs alltid igenom skötselråd och andra instruktioner.
Senast betraktad