Planteringsrör

Hos oss hittar du allt du behöver i form av planteringsrör i olika varianter och former. Det är ett redskap som underlättar plantering av både växter och träd. Ett enkelt sätt att arbeta på som minskar belastning på framförallt ryggen. Arbetet med planteringen kan göras stående då ett planteringsrör gör att du inte behöver böja dig framåt. Planteringsrören kommer i olika ytter- och innerdimensioner för att passa för olika växter och behov.

Välj planteringsrör för lättare plantering

Ett planteringsrör är ett perfekt alternativ för dig som ska plantera täckrotsplantor. Det är ett verktyg som ger dig en mer ergonomisk arbetsställning samt gör det lättare att plantera växter snabbare. Att välja rätt planteringsrör kan innebära att du hinner plantera fler täckrotsplantor på en kortare tid. Det gör också att du arbetar på ett mer ergonomiskt sätt med färre arbetsskador som följd. Här hos oss hittar du gott om olika varianter av planteringsrör som kan passa för dina behov.

Välj ett planteringsrör som passar för de växter eller plantor du ska plantera. Det är sedan ett enkelt verktyg att använda. Botten på ett planteringsrör sätts i market och med handtaget öppnas ett hål upp som växten hamnar i. Tänk på att välja ett planteringsrör som har rätt dimensioner för dina plantor.

Checklista vid val av planteringsrör

Här i butiken har du all tid i världen att spendera på att välja rätt planteringsrör. Butiken är öppen under dygnets alla timmar och du kan enkelt hitta det du behöver. En del saker du kan tänka på när du ska välja ett planteringsrör:

  • Välj rätt längd på ditt planteringsrör för bästa ergonomi.
  • Tänk på att ytter- och innerdimensionerna skiljer sig åt mellan olika planteringsrör.
  • Välj ett planteringsrör med djupställare.
  • Läs alltid igenom bruksanvisning och skötselråd.
Senast betraktad