Röj- & gräsklingor

Verktyg och redskap hittar du här i butiken och även tillbehör och reservdelar som röj- & gräsklingor. Att arbeta med ett redskap eller verktyg som inte är vasst nog gör arbetet svårare. Det är därmed viktigt att se till att man byter ut de klingor som finns både på röjsågar och grästrimmers. På det här sättet kan du enklare röja sly, gräs och grövre växtlighet utan svårigheter. Här i butiken hittar du allt det du behöver för att byta ut klingan på grästrimmern eller röjsågen.

Välj rätt röj- & gräsklingor

Här hos oss har du ett stort utbud av både röj och gräsklingor att välja mellan. De kommer i olika former och varianter samt med olika antal skär. Vilket val du gör beror på vilket verktyg du använder och vilka klingor som passar för det. Genom att se över de olika alternativen och utgå ifrån dina behov kan du välja rätt röj- och gräsklingor som passar för dina verktyg.

Varje klinga är tillverkad för att passa ihop med olika verktyg och utifrån vissa förutsättningar. En del klingor kan kräva en viss motorvolym och vara avsedd för gräs och sly men också för buskar och mindre träd. I butiken kan du enkelt hitta vilka röj- & gräsklingor som uppfyller dina behov och du har gott om tid att välja ut det du behöver. Butiken är öppen dygnet runt för att du ska kunna ta den tiden du behöver.

Checklista vid val av röj- & gräsklingor

Du hittar här hos oss ett stort utbud av röj- & gräsklingor som passar för olika verktyg och redskap. Det finns en del saker du bör tänka på när du ska välja röj- och gräsklingor:

  • Välj en klinga som passar med din maskin.
  • Tänk på att en del klingor kräver en viss motorvolym.
  • Läs alltid igenom bruksanvisning och skötselråd om sådana finns.
Senast betraktad