1 från 2
1 från 2

Sprutor

Både vilt och insekter kan ge sig på planterade växter, träd och plantor. Här hos oss hittar du sprutor som kan användas både för viltskyddsmedel och insekticider. Att skydda det man har planterat kan trots allt göra en väldigt stor skillnad. Det finns också alternativ i både större och mindre utformning som kan passa för alla tänkbara behov. Oavsett om det är en mindre plantering eller en större hittar du sprutor här hos oss som passar för just dina behov.

Välja rätt sprutor

Insekticider och viltskyddsmedel är två vanliga produkter som kräver att man har tillgång till sprutor. De har olika volymer och en del är bärbara medans det finns de som står på hjul. Valet du ska göra här hos oss är det som uppfyller dina behov. Där volymen täcker det område som ska besprutas och som gör det lättare för dig att arbeta med sprutan. Tänk på att alla sprutor har sina egenskaper som kan underlätta arbetet för dig.

Här hos oss hittar du ett utbud av sprutor som täcker alla tänkbara behov. Från små till stora och även alla tänkbara tillbehör som sprutrör och munstycken. Ta dig den tiden du behöver för att hitta de sprutor och tillbehör som passar för dig. Butiken är alltid öppen för att du lättare ska kunna hitta de verktyg, redskap och sprutor som behövs för att göra ditt arbete lättare.

Checklista vid val av sprutor

I butiken hittar du ett stort utbud av sprutor samt tillbehör och reservdelar som uppfyller alla tänkbara behov. Här hittar du en del saker att tänka på vid val av sprutor:

  • Välj en volym på sprutan som passar dina behov.
  • Se till att välja munstycken, rör och annat nödvändigt om det behövs.
  • Klarar den både insekticider och viltskyddsmedel.
  • Sprutor drivs på olika sätt, välj det som passar dig.
Senast betraktad