Artikeln har lagts till.

Storanet Komplett

Artikel nr.: 144175001001

Storanet Komplett
2 595,00 kr
Försändelsevikt: 0.01 kg

inkl. moms plus leveranskostnader

Tillfälligt slut

Tillfälligt slut

Beskrivning
Storanet är ett nytt system för att bl. a. be­kämpa barkborrar. Nätet består av ett...mer
Produktinformation "Storanet Komplett"

Storanet är ett nytt system för att bl. a. be­kämpa barkborrar. Nätet består av ett poly­esternät, vilket är behandlat med ett binde­medel som binder insekticiden till fibrerna i nätet. När insekten får kontakt med nätet så bekämpas den direkt. Nätet är 12,5 x 8 m och täcker 100m2.

Så här fungerar Storanet®: När man kört fram sitt virke och avhämtning kan bli försenad av olika anledningar, lägger man över Storanet® som gör att inga insekter kan komma åt virket och inga insekter kan komma ut från virket och skada närliggande skog. Storanet® ger både ett fysiskt och kemiskt skydd mot insekter som söker sig till virket. Färgen på nätet är insektsneutral och lockar inga insekter, skulle de lockas är det doften från virket som attraherar.

Försök med Storanet® visar på att man har 100% skydd av virket om nätet är pålagt rätt. Det har också i försöken visat på den högsta effektiviteten gent emot andra alternativ som används eftersom tråden i nätet är behandlad med samma insekticid som används i malarianäten.

Storanet® har effekt i 6 månader, vilken kan delas upp i flera små perioder om man mellan gångerna förvarar nätet mörkt och svalt. Nätet på bilden har måttet 8 x 12,5 m vilket täcker 20 m³, finns även i större storlekar som täcker hela timmerbilar eller ännu större. Nät som glöms kvar i skogen kommer genom solljuset att vittra i sönder inom 2 år.

För sågverk och hyvleri som arbetar med virke av högkvalitet är Storanet® ett alternativ att skydda sitt virke när man får leveranser och se till att virket inte blir insekts angripet efter som det är virke som man vill undvika att behöva såga rent på grund av insektsangrepp.

Bekämpningsmedel klass 2.

Använd insekticidprodukter med försiktighet. Läs alltid etiketter och produktinformation före användning.

  • p_ghs09_aquatic-pollut-red
Andra har också beställt
Betyg
Läs vad andra har skrivit om den här artikeln... mer
Kundrecensioner av "Storanet Komplett"
Skriv en recension:
Din recension publiceras först efter granskning.
När du har skickat din recension får du e-post till din adress. Var vänlig och bekräfta att det är du som har skrivit recensionen.

* obligatoriska fält.

Senast betraktad