Skydda din skog
Klicka här >
Vi har allt du behöver samlat på ett och samma ställe

SKOG- & JAKTUTRUSTNING – UPPTÄCK SKOG, NATUR OCH MILJÖ

Skogma har över nittio års erfarenhet som leverantör av skogsbruksutrustning. Vår yttersta prioritet har alltid varit att tillhandahålla professionell utrustning för yrkesaktiva inom skogsindustrin, skogsbrukare, skogsägare och friluftsintresserade privatpersoner. Med vår mångåriga erfarenhet är vi en aktör som man kan lita på. Vi tror att våra högkvalitativa produkter, professionell rådgivning från våra experter som hjälper och utbildar våra kunder samt de snabba leveranser som vi tillhandahåller är något som kännetecknar Skogma.

Köp högkvalitativ Skogsbruksutrustning och utrustning för Skog och Natur bekvämt online

Genom att arbete i skogen visar det sig snabbt vilken utrustning som håller vad den lovar. Kvalitet och säkerhet är viktiga beslutskriterier, speciellt för professionella användare. Regn, blåst, sol och snö är bara några av de väder som skogsarbetare och skogsutrustning utsätts för dagligen. Det finns också faror från buller, damm, maskiner, insekter och fallande träddelar. Personlig skyddsutrustning är en central aspekt, speciellt för oss som skogsarbetare. Särskilt arbetssäkerhets- och arbetssäkerhetsområdet är därför mycket viktigt för oss. Att arbeta med motorsåg, skogsmaskiner och sågverk utgör alltid en säkerhetsrisk. Vi vill alltid att du är och känner dig säker när du använder de Sågskyddskängor, Sågskyddsjackor och Sågsskyddsbyxor vi tillhandahåller, därför ser vi till att de håller högsta säkerhet och komfort med optimal funktionalitet. Vi levererar skyddskläder för skogsarbetare, motorsågsbyxor, verktyg och utrustning som uppfyller alla nödvändiga standarder och krav. Vi har också en bred position inom skogsskyddsområdet.

Du kan alltid vända dig till våra experter för professionell rådgivning om vad som lämpar sig bäst för dig. Förutom skogsbrukskläder med sågskydd hittar du också Varselkläder och andra Arbetskläder i vår butik. Vi erbjuder produkter för maskin & entreprenad av högsta kvalitet. Vi vill samtidigt vara en del i att utveckla skogsindustrin och värna om vår miljö. Vi vill hjälpa skogsindustribolag, skogsbrukare, skogsägare och yrkesprofessionella genom att tillhandahålla kvalitetsprodukter som är bra för vår miljö.

Skogmas expertis inom skogsbruk, jakt, natur och fritid

En grund för affärsframgång är de anställdas professionella kompetens. Många är skogsutbildade och har jaktlicens. Varje produkt granskas och testas innan den ingår i sortimentet. Många anställda har arbetat i företaget i flera år. Denna erfarenhet är ovärderlig för kunden.

Jakt- och Fritidsutrustning

Att vara ute i skogen eller i öppna landskap är alltid en speciell upplevelse. Du tillbringar kanske en stor del av din fritid där. Vi har det mesta en friluftsintresserad behöver. Som leverantör av Jaktkläder, Fritidskläder och Jakttillbehör och erbjuder vi produkter av högsta kvalité när du behöver utrusta dig för naturupplevelser.

Katalogen för skogsproffs

Vår fackkatalog, som är flera hundra sidor lång, ges ut varje höst. Den är packad med produkter och utrustning från områdena:

  • Arbetarskydd och skogskläder
  • Avverkning, vedhantering och verktyg
  • Plantering & Skötsel
  • Skogsskydd & Viltskydd
  • Taxering, Mätning & Märkning
  • Arborist
  • Trädgårdsskötsel

Naturligtvis kan du beställa våra kataloger utan kostnad

Beställ skogsredskap med goda råd

Hos Skogma kan du lita på goda råd. Om du är osäker på urvalet, vare sig det gäller frågor om skogstillbehör, motorsågstillbehör, skärskyddskläder eller skogsverktyg i allmänhet, hjälper vårt team gärna till och ger dig råd. Du når oss på telefon, mail, i vår varuutlämning eller här i webbutiken. I vårt sortiment hittar du artiklar från välkända varumärken såväl som egna märken med bra priser. Självklart ställer vi även ut på de stora skogsmässorna och informerar om nya produkter inom området skogsutrustning.

Funktion och säkerhet kombinerat

Skogsutrustning och kläder måste utstå många krav och tester. Utöver gällande standarder från arbetarskyddsområdet finns även andra tester. En viktig punkt för sådana produkter är godkännandet av KWF, styrelsen för skogsarbete och skogsteknik. Många förbättringar inom skogsbrukets arbetssäkerhet kan spåras tillbaka till detta testcenters arbete. De är kända bland skogsarbetare i skogen, eftersom det som har testats av KWF-proffs har klarat sitt praktiska prov i skogen.

Produktvariation i Skogmabutiken

Produkterna av Grubes eget varumärke Nordforest Hunting – av jägare för jägare – visar att Grube har förstått vad som är viktigt vid jakt. Bevara det beprövade, ta med erfarenhet och kombinera detta med den senaste tekniken - så skapas professionell jaktutrustning. Nordforest Hunting står för säkerhet, kvalitet, komfort och ett rimligt pris. Självklart erbjuder Grube även ett stort utbud av jakttillbehör och jaktkläder från alla ledande märken, såsom Blaser, Deerhunter, Laksen och Chevalier. I vår butik har vi även oumbärliga jaktprodukter som kikare, jaktknivar och värmekameror redo för dig. Om du är osäker på urvalet ger vi dig självklart råd.

Friluftskläder för alla väder

Hos Skogma finns det inget dåligt väder med noga utvalda friluftskläder. Skogmashopen har friluftskläder i alla varianter för varje årstid och alla väderförhållanden. Allt för den enkla vandringsturen med barn eller den krävande vandringen genom berg och dalar.

Skogma.se är din butik för Skogsbruk och Jakt

Våra kataloger och webbutik är avsedda att kunna konsultera dig och hjälpa dig i alla frågor om skogs- eller jaktutrustning. Vi har en bred kunskap om skogsprodukter och deras tillämpningar. Flera anställda är skogligt utbildade, skogsägare och jägare, därför ska du inte tveka att kontakta oss. Vi hjälper gärna till med de frågor och funderingar du har!

Skogma - För Oss i Skogen

SKOGSMATERIEL NORDFOREST AB