Teufelberger Sydd Repbrygga till Tree Motion Evo
Teufelberger Sydd Repbrygga till Tree Motion Evo
från 244,00 kr

2 färger

Olivgrön

3 tillgängliga storlekar: Olivgrön

Lime

3 tillgängliga storlekar: Lime

Selar

I ditt arbete som arborist behöver du rätt säkerhetsutrustning och bland de viktigaste är selar av olika slag. Här hos oss på Skogma hittar du ett stort och gediget utbud av selar som kan behövas vid klättring, uppstigning och nedfirning. Du hittar alla typer av selar här i butiken som klättersele eller fallskyddssele. Det finns tillbehör till selarna som motorsågsstropp, falldämpare och krokar. Allt för att göra det säkrare och tryggare för dig i arbetet som arborist. Ett skydd som möjliggör arbete på hög höjd och som hindrar dig från att falla eller skada dig i arbetet.

Använda selar

Selar kommer i olika former och varianter som beror helt på användningsområdet som de ska användas till. De har två öglor för benen och oftast både höft och benremmar. För att sitta tryggt och säkert, utan att risken finns att du ramlar ur selen. Ofta är de utrustade med olika materialöglor, bärremmar och annat som kan behövas för att göra klättringen enklare. Hos oss på Skogma hittar du allt du behöver kring selar av olika slag och varianter. Både selar och tillhörande utrustning som karbinhakar, motorsågskrok och annat som kan göra arbetet enklare.

Även mindre selar som bröstselar hittar du hos oss och som användas vid en SRT-klättring. Rätt säkerhetsutrustning är alltid viktigt vid arbete på hög höjd. Det minskar riskerna och ser till att du kan klättra på ett säkrare sätt.

Välja selar

Varuutlämningen här på Skogma.se är alltid öppen och du kan i lugn och ro gå igenom sortimentet i din egen takt. Att tänka på vid val av selar:

  • Att de uppfyller rätt standard.
  • De har rätt bärkraft.
  • Att de kombineras med rätt övrig utrustning.
  • Att verktygen du behöver kan fästas.
  • Sitter bra och ger stödet du behöver.
  • Är utformade för att passa din kropp.
  • Kan kompletteras med ryggskydd vid behov.
Senast betraktad