Artikeln har lagts till.

Haglöf TrailBlazer Laser

Artikel nr.: 101000001001

Haglöf TrailBlazer Laser
Haglöf TrailBlazer Laser
Haglöf TrailBlazer Laser
Haglöf TrailBlazer Laser
5 063,00 kr

inkl. moms Frakt tillkommer.

Leveranstid ca 1-3 arbetsdagar.

Leveranstid ca 1-3 arbetsdagar.

Beskrivning
Hitta rågångar enklare i skogen med hjälp av din analoga kompass och Haglöf Laser TrailBlazer....mer
Produktinformation "Haglöf TrailBlazer Laser"

Hitta rågångar enklare i skogen med hjälp av din analoga kompass och Haglöf Laser TrailBlazer. TrailBlazer är en robust och enkel instrumentlösning som passar marknadens vanligaste kompasser. Sikta med laserstrålen och ta riktning längs med rågången!

Med Laser TrailBlazer kan du enklare och snabbare hitta gränser och rågångar i skog och fält med hjälp av din vanliga kompass. Den gröna laserstrålen i TrailBlazer har flerlagers optisk lins för hög synbarhet under olika ljusförhållanden. Jobba bäst i par, där en person bär västen med reflexpunkt i ryggen och går i rågången. Den andra personen bär TrailBlazer-instrumentet och siktar på punkten för att ta kompassriktning.

 

Laserpunkten ses mycket väl på goda avstånd i varierande terräng och ljusförhållanden vid träff på västens reflexpunkt. Instrumenthuset är tillverkat i anodiserat aluminium med standardgänga (1/4 tum) för att fästa på stativ. Nyckel för att installera kompass (KB-14 eller Silva Sightmaster) i TrailBlazerhuset medföljer vid leverans, liksom reflexväst. Laserklass 2, <1mW drivs med 1x CR2 3V batteri och på/av knapp på sidan. Levereras utan kompass. Vi rekommenderar kompass Suunto KB-14 med artikel nummer 101020.

  • https://cdn.grube.de/2021/11/10/L_Haglöf-4c
Senast betraktad