2 från 2
2 från 2

Stamkvistning

Att arbeta med skogsvård kräver en del utrustning, verktyg och redskap som du hittar här hos oss. Det innebär att du har tillgång till alla tänkbara verktyg för stamkvistning på ett och samma ställe. Oavsett om det är sågar, saxar eller ett annat verktyg eller redskap som passar era behov, finns det här hos oss. Träd kan behöva kvistas efter att det blivit fällt eller som en del av skogsvård genom att beskära grenar. Handsågar, grensaxar och mycket annat kan göra ditt arbete betydligt lättare vid stamkvistning.

Stamkvistning kräver rätt utrustning och redskap

Skogsvård kan i många fall kräva verktyg och utrustning för stamkvistning. Att ta bort döda grenar eller beskära levande för ett friskare träd kan trots allt vara viktigt. Du hittar hos oss ett stort utbud av verktyg och redskap som krävs vid stamkvistning. Alltifrån handsågar i olika storlekar och varianter till fällsaxar och mycket annat. Att arbeta med rätt verktyg och redskap gör att allt går smidigare och lättare.

Framförallt har du här hos oss allt du kan behöva vid arbete med stamkvistning. Butiken är öppen dygnet runt och du kan i lugn och ro välja ut det du behöver. På det här sättet kan du upptäcka nya redskap, verktyg och hjälpmedel vid stamkvistning som kan göra ditt arbete lättare.

Checklista vid stamkvistning

En hjälp vid stamkvistning är att ha alla verktyg som krävs och att tänka på en del saker. Det finns arbeten som blir betydligt lättare av att ha rätt utrustning. Därför kan du tänka på det här när du ska välja utrustning för stamkvistning:

  • Se över dina behov av både sågar och saxar.
  • Välj ut de som uppfyller dina behov och är lätta att arbeta med.
  • Tänk på att det finns teleskopstänger som kan göra det lättare att nå höga höjder.
  • Läs alltid igenom instruktioner, skötselråd och bruksanvisningar.
Senast betraktad